fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Hvis I drømmer om et hyggeligt rækkehus med egen have, terrasse og central beliggenhed, skal I spidse ører. For her på Buddinge Hovedgade 228D finder I en indbydende bolig, der giver jer en tryg og rar base som I kan flytte ind i med det samme. Velkommen hjem.

Rækkehuset er særdeles velindrettet og giver jer to plan med gode kvadratmeter, der kan rumme børnefamilien eller parret i alle aldre, der drømmer om et lyst hjem. På førstesalen har I tre passende værelser med skabsplads og gode indretningsmuligheder samt et rummeligt badeværelse med både separat brus, vindue og fin opbevaring. Tager I trappetrinene nedenunder bliver I mødt af en indbydende, lys entré og et særdeles funktionelt bryggers med vaskefaciliteter samt et godt badeværelse med WC og vask.

Hertil kommer hjemmets samlingspunkt, hvor I har både spiseområde, opholdsstue og køkken fra 17 i ét. Køkkenet er i flot stand, holdt helt lyst og velekviperet med alt i hårde hvidevarer og et behageligt kig til resten af rummet. Herfra har I både spiseområde og sofagruppe, hvorfra det brede vindues- og dørparti mod haven sikrer jer et lunt lysindfald. Træder I udenfor får I jeres helt eget haveområde, der inkluderer både flisebelagt terrassemiljø og en græsgrøn plæne med et skur. Her er mange muligheder og haven vil gøre sig særligt godt med bløde møbler, en parasol og blomstrende bede og potter.

Også placeringen er attraktiv, for I kommer til at bo i et rart og centralt område, hvor de lokale supermarkeder befinder sig ganske få minutter fra adressen, således hverdagen glider nemt. Yderligere kan børnene selv tage afsted til skole, der kan nås på en kort cykeltur, og til de mindste finder I også daginstitutioner. I weekenderne kan I let tage på udflugt sammen, for Bagsværd Sø inviterer til picnic i naturen eller til fredfyldte gå- og løbeture. I har desuden blot 15 minutters kørsel til en naturskøn badestrand samt tyve minutter til Københavns charmerende centrum. Alt i alt en central beliggenhed, der let fører jer vidt omkring, hvad end I ønsker frodige naturlandskaber eller storblomstrende byliv.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Buddinge Hovedgade 228D, 2880 Bagsværd
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
85
Grund:
1113
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus