fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Vi har nu mulighed for at byde jer velkommen indenfor på adressen Borgergade 23A, hvor her venter jer denne skønne 2-etagers lejlighed med en meget central og attraktiv beliggenhed i Horsens centrum få hundrede meter fra Torvet. Lejligheden har en charmerende og samtidig moderne stemning, og I kan her se frem til hele 4 altaner, der både er nord- og sydvendte. Lejligheden er gennemrenoveret i 2018 af autoriserede håndværkere. Velkommen til!

Adressen byder på en skøn og meget velholdt lejlighed, der er beliggende på både 3. og 4. sal. Her kan I se frem til hele 140 kvadratmeter, hvor der er god plads til hele familien. Den veldisponerede plantegning byder på 3. salen på en stor og åben entré med repos og trappeopgang. Herfra er der udgang til det rummelige og meget moderne køkken med smukke detaljer som sort armatur og flot, lys bordplade samt udgang til altan. På denne etage finder I også det ene af lejlighedens badeværelser, der begge fremstår moderne og veludnyttede, samt to store værelser, der kan indrettes som stuer en suite eller stor stue/opholdsrum med altan og så et tredje værelse alt efter, hvad I har behov for. Rummene er begge to lyse og med rene, hvide flader, og i stuen er der plads til både at indrette med sofagruppe og spiseområde, hvis I ikke ønsker dette opdelt i to separate rum.

På den identiske 4. sal finder I yderligere 2 store værelser, hvoraf det ene er med altan, et stor repos, der giver overblik over etagen, et moderne badeværelse på samme størrelse som det forrige samt et bryggers/vaskerum med udgang til altan. Dette ekstra rum giver jer god opbevaringsplads samt mulighed for at gemme vaskemaskine, fryser og andet væk, så det ikke står og fylder visuelt i de andre rum.

Lejligheden er beliggende centralt i Horsens på en attraktiv beliggenhed meget tæt på gågaden på Søndergade og Torvet. På trods af det befinder I jer på en forholdsvis rolig gade i et dejligt kvarter med udsigt over grønne områder og den smukke midtby. Til lejligheden hører også 2 parkeringspladser med overdækkede båse samt 4 depot rum. 
I nærområdet finder I både skoler, institutioner, dagligdagsbutikker og meget mere! Hvis I har brug for at strække benene kan I se frem til flere naturskønne områder tæt på boligen omkring Nordre Kirkegård, Lunden ved Horsens Kunstmuseum samt omkring Nørrestrand, der befinder sig små 3 kilometer væk.

Velkommen hjem!

Borgergade 23A, 3., 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
140
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus