fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Er I et par spændte førstegangs-husejere, en lille familie eller et modent par, der ønsker at rykke til noget mere overskueligt, så kan I her få jeres drømme om hus og have opfyldt.

Del bolig

I skønne Hjørring udbyder vi denne hyggelige villa på 111 kvadratmeter med en rummelig kælder med flere disponible rum. Herfra har I kun et kvarters kørsel til de smukke nordjyske klitter, samtidig med at I bor i en by, der har alt, hvad I har brug for til hverdagen og de festlige lejligheder. Så om I er et par spændte førstegangs-husejere, en lille familie eller et modent par, der ønsker at rykke til noget mere overskueligt, så kan I her få jeres drømme om hus og have opfyldt.

En flisegang fører op til villaen på Aldershøjvej 35, der er fra 1953 og har en facade i klassiske røde mursten. Villaen blev renoveret i 2008 hvor varmeinstallation, vandrør samt kloakker blev skiftet til nyt. Yderligere blev også toilettet totalrenoveret samt der blev lavet gulvarme på toilet og i udestue. I 2018 fik villaen et helt nyt tag hvor også elmåler samt vinduer i udestue bliver skiftet. Villaen fremstår således i dag i regulær stand og er velisoleret. Hoveddøren åbner til en entré og en rummelig gang, som binder alle husets rum sammen, og herfra er der adgang til to dejlige værelser, et flisebadeværelse med separat brus samt et lækkert køkken og to stuer i forlængelse af hinanden.

Køkkenet er i et klassisk design med hvide overflader og bordplader i træ, og her er både alt i hårde hvidevarer samt rigeligt bord- og skabsplads, så det er et rum, man får lyst til at bruge tid i. Et flot, lyst gulv binder køkkenet sammen med den første stue, hvor en brændeovn tilføjer til husets hyggelige stemning, og i forlængelse heraf får I en ekstra stue med flisegulv og et væg-stort vinduesparti mod den frodige have. Så om I sidder ved spisebordet eller hygger i sofaen, kan I nyde udsigten til det grønne, og om sommeren kan I smække havedøren op og forene terrasse og stue.

I tilføjelse til stueplanet får I en stor kælder med fem velholdte disponible rum, og I kan her indrette hobbyrum, værksted, teenage-hule eller noget helt fjerde, ligesom det passer jeres behov. Til huset hører også en dejlig, sydvendt terrasse, hvorfra I kan nyde haven, der har både træer og et rigt planteliv. I kommer til at bo på en klassisk villavej, hvor både de daglige indkøb, børnepasning og skole kan findes i gåafstand. Hjørring har desuden et livligt by- og butiksliv samt et rigt kulturliv, så I kommer ikke til at mangle underholdning for hverken store eller små. Derudover er I omgivet af den fantastiske nordjyske natur og kan på et kvarter i bil komme til den smukke kystlinje, hvor havet strækker sig så langt, man kan se, og hvor I kan nyde lange gåture og stranddage. Har I brug for at komme til andre dele af landet, så er der fra Hjørring St. gode togforbindelser til Aarhus, Fyn og Sjælland, og i bil kan både Frederikshavn og Aalborg nås på under tre kvarter.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Aldershøjvej 35, 9800 Hjørring
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
111
Grund:
843
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus