fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE KVALITETSHUS SKRÆDDERSYET TIL BØRNEFAMILIEN!

Del bolig

Nu tager boligjagten jer med til noget så charmerende som Æbleskivegyden i landsbyen, Allesø, og I kan godt glæde jer, for her bliver I mødt af en gennemført kvalitetsvilla med byggeåret 2018. Det er et hjem til alle jer, der drømmer om et nybygget drømmehus med minimal vedligeholdelse, men her slipper I for selve byggeprocessen, og I kan flytte direkte ind i de lækre omgivelser.

Allerede udefra står det klart, at der i opførelsen af denne villa er tænkt over tingene, og der er valgt materialer fra øverste hylde. I overtager altså et hjem fuld af moderne komfort, og det kan blandt andet nævnes, at huset er udstyret med centralstøvsuger, Genvex-anlæg, gennemgående gulvvarme og fiber fra Waoo - her mangler intet.

Når I ankommer, vil I straks bemærke, hvordan villaen placerer sig i de mest idylliske rammer, for huset ligger på et grønt baggrundstæppe af høje trækroner, og i forlængelse af jeres baghave folder landskabet sig ud med skov og åbne marker. Midt i den fredelige kulisse står den flotte etplansvilla som et pragteksempel på nybyggeri, og udadtil præsenterer den sig med lyse mursten, der skaber kontrast til det mørke sadeltag.

Boligen er som skræddersyet til jer med børn, og der er rigelig plads til tilværelsen, for indendøre får I 162 kvadratmeter. Her vil I falde for den familievenlige planløsning, der blandt andet giver jer en børneafdeling med to værelser og eget bad, og dertil kommer et oplagt kontor samt et lækkert forældresoveværelse, der opgraderes med sit eget badeværelse, hvor hverdagen tilføres lidt ekstra luksus i form af spabadet. Et bryggers skal I selvfølgelig heller ikke snydes for.

På vej gennem boligen vil I for hvert rum blive mere og mere imponerede over den stilsikre indretning. Rene linjer og skandinavisk minimalisme er nøgleordene her i hjemmet. Det kommer særligt til udtryk i stuen og ikke mindst i det store, åbne køkken-alrum, hvor der er højt til loftet - et loft, der desuden er udstyret med akustikplader.

Køkken-alrummet bliver dér, hvor I samles, og det er nemt at forestille sig hverdagsstunderne, hvor der lægges sidste hånd på aftensmaden ved den store køkkenø, mens børnene sidder med lektier omkring spisebordet. På varme sommerdage kan I også åbne de to terrassedøre, der skaber en flydende overgang til havens solrige oase, og der går ikke længe, før I kan læne jer tilbage på den sydvendte terrasse, mens I nyder roen.

I er som sagt flyttet helt tæt på naturen her i børnevenlige Allesø, men I skal ikke gå på kompromis med afstanden til de daglige gøremål, for der er kun en enkelt kilometer til Spurvelundskolen, og der er heller ikke langt til diverse daginstitutioner. Kun 700 meter fra hoveddøren ligger Allesøhallen, som sammen med byens boldklubber tilbyder børnene fritidsaktiviteter, og herfra afgår også bybussen mod Odense. Indkøbene klares i Næsby eller Korup, og i 2021 åbner der en ny fakta kun tre kilometer herfra.

Velkommen!
Æbleskivegyden 29B, 5270 Odense N
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
162
Grund:
756
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus