fbpx

De 4 bedst anmeldte køberrådgivere i Danmark

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Ifølge anmeldelserne på Trustpilot er de 4 bedst vurderede køberrådgivere, din-bolighandel, Købersmægler, Kompletkoeberraadgivning og NEMADVOKAT. I Denne artikel ville vi komme ind på brugernes oplevelser omkring virksomhederne, via deres brugeranmeldelser fra Trustpilot.

1. Din-bolighandel

Din-bolighandel har over 20 års erfaring som køberrådgiver, og har 1. pladsen på Trustpilot. De har en score på 4,9/5 stjerner, hvor 98% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser findes der næsten kun hos din-bolighandel, brugerne er generelt meget tilfredse med din-bolighandel. Brugerne nævner de er top professionelle, de er hurtige at få fat på, deres priser er helt i orden, og man føler sig i trygge hænde.

Negative anmeldelser har de 2 anmeldelser af som udgør under 1% på 1 ud af 5 stjerner. En af brugerne mener man skal gøre det meste af arbejdet selv, med at få en status på processen, og synes ikke de giver klar besked med status på sagen. Den anden bruger synes de begår fejl, som de ikke ønsker at tage ansvar for. 

2. Købersmægler

Købersmægler blev grundlagt i 2014, trods sin unge alder har de formået at ligge nr. 2 på trustpilot med 1938 anmeldelser. De har en score på 4,9/5 stjerner, hvor 93% af brugerne har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser har de langt flest af, 99% af deres samlede anmeldelser ligger over 4/ 5 stjerner.  En bruger kommer ind på hvordan deres købsrådgivning er kort, hun nævner den er god,kompetent og hurtig. Andre brugere skriver de føler sig i trygge hænder, og godt juridisk vejledt gennem hele processen.

Negative anmeldelser har de relativt få af, de udgør under 2% af deres samlede anmeldelser. En bruger skriver at der blev gået en juridisk fejl af rådgivning, som var afgørende i hans sag, da hans carport var ulovlig. Andre brugere har oplevet dårlig kommunikation og manglende kontakt til virksomheden.

3. Kompletkoeberraadgivning

Kompletkoeberraadgivning blev grundlagt i 2017 som ville sige de er en relativt ny virksomhed, trods den korte tid formår de at ligge 3. pladsen på Trustpilot. De har en score på 4,9/5 stjerner, hvor 97% af brugerne har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser udgør 100% af deres samlede anmeldelser. Hvor den lavest givet anmeldelse ligger på 4/ 5 stjerner. En bruger nævner at Kompletkoeberraadgivning er utrolig professionelle, du får en exceptionel rådgivning og de er fantastisk hjælpsomme ud fra brugerens oplevelse. Andre brugere beskriver de føler sig i trygge hænder, anbefaler dem klart til andre borgere og de er meget pålidelige. 

4. NEMADVOKAT 

NEMADVOKAT blev grundlagt i 2007, og indtager 4. pladsen på Trustpilot. De har en samlet score på 4,8/5 stjerner, hvor 91% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de generelt flest af, hvor brugerne virker meget tilfredse med NEMADVOKAT. En bruger nævner at han havde mange dokumenter til hans lejlighed som han gav videre til virksomheden, de formået at give ham et kort papir tilbage med et godt referat af de vigtige ting. Andre brugere nævner at de har yderst professionel håndtering af deres sager, de har en god service og en god fast pris. 

Negative anmeldelser har de få af, deres negative anmeldelser udgør i alt 3% af deres samlede anmeldelser. Her kommer brugerne ind på de som regel har fået en dårlig oplevelse med deres service, enten har det gået for langsomt med svar, eller har brugerne selv skulle skrive tilbage til virksomheden for at få et svar med op til flere rykkere.

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelser?

Trustpilot er en hjemmeside baseret kun på brugeranmeldelser, derfor er det også vigtigt for dem at anmeldelserne er reelle og troværdige. Først og fremmest kan brugerne eller virksomheden ikke indberette din anmeldelser før den er gået igennem deres content integrity-team, de giver en tryghed for begge parter at man ikke bare kan lave en anmeldelse og fortryde lige efter. Derudover undgår de snyd og overtrædelser af deres retningslinjer ved hjælp af deres scanningssoftware, som gør det bliver en reel og troværdig hjemmeside.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *