fbpx

De 3 bedste snedkerfirmaer ifølge Trustpilot

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Trustpilot er et suverænt godt sted at kigge i forhold til brugernes tidligere oplevelser med virksomheden, både på den positive og negative vej. Trustpilot giver dig et ærligt og troværdigt indblik i brugernes oplevelserne, samtidig kan du læse hvad virksomheden svare under brugerens anmeldelse så du får det fra begge partners synspunkt. 

Cph Wood ApS – Tømrer & Snedker, Mobelsamler, og Andersen VVS A/S er de 3 højest rangeret snedkerfirmaer på trustpilot

I denne artikel får du indblik af de 3 bedste snedkerfirmaer forbrugers oplevelse både positive og negative. 

1. Cph Wood ApS – Tømrer & Snedker

Cph Wood ApS – Tømrer & Snedker blev grundlagt i 2013, på den korte tid har de formået at tage 1. pladsen på Trustpilot med en score på 4,6/5 stjerner, hvor 91% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser er størstedelen af Cph Wood ApS anmeldelser, generelt er brugerne tilfredse med snedkerne. Brugerne nævner at de har super flinke og professionelle medarbejdere, de er utrolig hjælpsomme, de laver et godt stykke arbejde, de kommer med ideer i forhold til design og løsninger, og har et stort fokus på de både de store og små detaljer i møblerne. 

Negative anmeldelser har de en enkelt af på 1 stjerne, ellers ligger resten af anmeldelserne over 4 ud af 5 stjerner, som er meget imponerende. I den negative anmeldelse har brugeren haft svært ved at få en aftale i hus hos Cph Wood ApS. Brugeren har gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med snedkeren, hvor brugeren har fået lovet et tilbagesvar med et tilbud desværre uden så meget held. 

2. Mobelsamler

Mobelsamler har over 15 års erfaring indenfor at samle møbler, og ligger nr.2 på Trustpilot. Men en score på 4,5/5 stjerner, hvor 100% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser de har plot 16 anmeldelser, men alle er dog i topkarakter, derfor har de ingen negative anmeldelser. Brugerne som har givet anmeldelserne kommer ind på, de levere en super service, de er dygtige og effektive til at samle møbler, de er hurtige og kan komme på kort varsel. 

3. Andersen VVS A/S

Andersen VVS A/S blev grundlagt i 1963, de er et alt-muligt firma indenfor deres branche, dvs. de har lidt af hvert at tilbyde af servicer. De ligger nr.3 på Trustpilot med en score på 4,4/ 5 stjerner, hvor 67% af brugerne har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser har de generelt flest af, største delen på de 5/5 stjerner, dog har de os en del anmeldelser spredt ud over de andre kategorier. De tilfredsstillende brugere har nævnt, de dygtige og servicemindede i deres mange faggrupper, de kan reparere alt og samle alt, de er stabile og super effektive i deres arbejde, og er meget professionelle til deres arbejde.

Negative anmeldelser har Andersen VVS A/S desværre en del af med 22% af deres anmeldelser på 1 ud af stjerner. De mindre glade brugere nævner at de har en dårlig kundeservice, de er utrolig professionelle, de snyder med priserne eller de er alt for høje, flere kunder har oplevet efter deres færdiggjort arbejde at de har fået en højere pris end aftalt.

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelser?

Trustpilot bruger en scanningssoftware som holder alt form for snyd væk, og anmeldelser som ikke følger deres retningslinjer. På den måde kan alle skrive en ucensureret anmeldelse som ville være troværdig for virksomheden trustpilot. For at undgå forbudte indberettet anmeldelser, har de et content integrity-team som sørger for at både brugere og virksomheder skal igennem dem før anmeldelsen bliver indberettet. Du kan nemlig derfor stole trygt på trustpilots anmeldelser er troværdige og ægte.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *