fbpx

Boligsiden.dk – Sælg din bolig og få bedre synlighed, – Køb bolig og se alt hvad der er til salg et og samme sted.

Sælg din bolig på Boligsiden med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig på Boligsiden, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Alt hvad du behøver at vide om Boligsiden

Denne artikel er en introduktion til Boligsiden.dk som er en af danmarks centrale boligportaler. Både som boligsælger og boligkøber er det vigtigt at forstå fordelene ved portaler som Boligsiden, hvordan boligsiden udnyttes bedst og hvilke alternativer der er til Boligsiden. Vi giver dig desuden en introduktion til hvordan Boligsiden og andre portaler både i Danmark og lignende portaler i udlandet, er ved at ændre ikke kun måden som man søger efter boliger på, men også måden hvorpå man kan sælge sin bolig på.

Boliger på Københavns havnefront som kan findes på boligsiden
Gamle ståtagshuse sat til salg på boligsiden

Boligsiden – Hvad er Boligsiden egentligt?

Boligsiden blev stiftet i 1999 af sammenslutningen af ejendomsmæglere, Danmarks ejendomsmæglerforening. Dansk ejendomsmæglerforening beskriver boligsiden som en portal til købere og sælgere og folk som gerne vil følge med i ejendomsmarkedet. Boligsiden samler alle boliger til salg hos de forskellige ejendomsmæglere.

Ejendomsmæglerne betaler et gebyr til boligsiden, som nogle gange er inkluderet i ejendomsmæglernes pakker til sælgere og som sælgere nogle gange skal betale ekstra for. Boligsiden har desuden de seneste år tilføjet en del andre funktionaliteter til siden.

Blandt andet kan man finde historiske salgspriser og BBR oplysninger. Boligsiden udgiver desuden hver måned et markedsindex som indeholder nøgletal fra boligsalg. På boligsiden kan man desuden finde information om ejendomsmæglere, om deres solgte boliger, afslag m.m. Boligsiden har over 3 millioner besøgende på deres hjemmeside hver eneste måned, hvilket gør dem til den største boligportal i Danmark og en af de største hjemmesider i Danmark. Man kan idag kun komme på boligsiden igennem en ejendomsmægler. Man kan altså ikke sætte sin bolig til salg på boligsiden selv.

Boligsiden – Innovation for købere

Boligsiden og lignende portaler har fuldstændigt ændret måden hvorpå man som boligkøber finder sin drømmebolig. Det antages at hele 95% af boligkøbere starter deres boligsøgning online idag.

Det er derfor vigtigt for boligsælgere at være online, der hvor boligkøberne starter. Og der hvor de starter er oftest på boligportalerne, hvor man jo har alt samlet.

Når man tidligere som boligkøber skulle finde en bolig var det helt normalt at man tog til den by og det kvarter hvor man ville købe en bolig og besøgte alle ejendomsmæglere for at se hvad der var til salg. Det er altså blevet langt nemmere at finde sin drømmebolig idag på grund af Boligsiden og andre portaler som for eksempel Boliga som du kan læse mere om her.

Boliger i små gader findes lettest på boligsiden
Museum i Helsingør gør boliger omkring mere værd ifølge boligsiden

Boligsiden – Hvad har den betydet for boligsælgere?

Selvom boligsiden har ændret købeprocessen fuldstændigt for boligkøbere, er der ikke meget der har ændret sig i processen for boligsælgere. Selvom boligsiden er en rigtig god ressource hvor man kan få en masse rigtig god information som boligsælger, blandt andet om ejendomsmæglere så forgår boligsalget stadigvæk på mange området på samme måde som det gjorde 50 år siden. Man går stadigvæk ned på hjørnet til sin lokale mægler, eller ringer ind til den lokale mægler for at bestille en vurdering eller stille de spørgsmål man nu måtte have. Hvor de lokale mæglere tidligere var nødt til aktivt at sælge boligen, at skubbe den ud til købere, bruger de hovedsagligt boligportalerne idag. Men når 95% af boligkøbere starter på boligportalerne, så giver det mening at fokusere på dem når man sætter boligen til salg. Det er også derfor mange såkaldte online ejendomsmæglere er sprunget op i mange andre lande

Københavns boliger på en sommerdag

Boligsiden og andre boligportaler giver store muligheder for nye måder at sælge på.

Fordi boligkøbere starter deres søgning online, kan man argumentere for at der ikke længere er brug for de gammeldags måder at sælge boliger på.

Selvom ejendomsmæglere idag fokuserer på boligportaler når de skal sælge og ikke på at skubbe boligen ud til boligsælgere, har ejendomsmæglerne ikke ændret deres gebyr for at sælge synderligt.

Man betaler i gennemsnit stadigvæk 85.000 kr og ejendomsmæglerne giver samme service som de altid har givet, da der ikke har været nogle alternativer.

Dette, samt det faktum at der ikke længere er behov for at have et kontor som boligkøbere kan komme ned i for at se hvad der er til salg, har i andre lande betydet at der er dukket nye typer ejendomsmæglere op, nemlig online ejendomsmæglere og hybride ejendomsmæglere.

Selvom der findes mange forskellige modeller, med mange typer og grader af service, er det typisk at disse ejendomsmæglere er langt billigere for boligsælgere. De har langt lavere omkostninger da de ikke behøver store kontorer og store organisationer, men har lokale eksperter som bor i område og tager rundt og snakker med boligsælgere. De kan derfor tilbyde deres service langt billigere.

I nogle lande blandt andet England, er denne type ejendomsmæglere begyndt at tage helt over fra de gammeldags ejendomsmæglere. Nogle af disse ejendomsmæglere forsøger igennem udnyttelsen af teknologi at give en bedre service end de gammeldags ejendomsmæglere og mange af dem har stor success, men bedre anmeldelser end de andre konkurrenter.

Boligsiden – Alternativer

Der findes andre alternativer til boligsiden, blandt andet Boliga, DBA.dk m.m. Anbefalingen herfra er dog altid at få sin bolig til salg på boligsiden. Det er den største og vigtigste portal i Danmark. Anbefalingen er at man sætter sin bolig til salg på Boligsiden og Boliga og derfra kan man så vælge og vrage. Et rigtigt interessant alternativ er at få lavet specielle online kampagner for sin bolig. Det er der nogle ejendomsmæglere der tilbyder ud over deres basispakke. Hos Brikk er dette inkluderet i prisen.

Boliger i små gader findes lettest på boligsiden

Opsummering – Boligsiden er et fantastisk værktøj

Boligsiden er danmarks største boligportal. For boligkøbere gør det boligkøbet langt lettere og for boligsælgere betyder det at man ikke er så afhængig af om ejendomsmægleren er god til at skubbe din bolig ud til købere. Boligsiden betyder desuden at nye måder at sælge på er begyndt at komme frem. Blandt disse, som søger at give bedre service OG en langt lavere pris er Brikk. Se more om hvordan Brikk fungerer her

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er Boligsiden.dk?

Boligsiden.dk er en online portal der er skabt til boligkøbere-, sælgere og folk med interesse for det danske boligmarked. Boligsiden blev stiftet tilbage i 1999 af Danmarks ejendomsmæglerforening, som er en sammenslutning af forskellige mæglere. Portalen samler alle boliger der er til salg hos de forskellige ejendomsmæglere rundt omkring i landet, så du som privatperson kan få et overblik over markedet. Dette er også en af grundene til, at mange boligsøgninger i dag starter på Boligsiden.

Hvorfor er Boligsiden brugbar for mig som boligsøgende?

Der er mange grunde til, at Boligsiden er brugbar for boligsøgende. Først og fremmest samler Boligsiden alle boliger i landet der er til salg, hvilket gør det lettere for dig som boligsøgende at få et overblik over boligmarkedet i de områder hvor du leder. På Boligsiden kan du også finde relevant information om de individuelle boliger, samt information og data om de forskellige ejendomsmæglervirksomheder, deres solgte boliger, liggetider, afslag, m.m. Boligsiden er dermed ikke blot relevant når du leder efter en bolig, men også når du leder efter en mægler.

Hvorfor er Boligsiden brugbar for mig som boligsælger?

Cirka 98% af alle boligsøgninger starter i dag digitalt. Når du skal have solgt din bolig er det dermed en god idé at markedsføre den online, da det som oftest er den bedste måde at finde potentielle købere på. Her er Boligsiden en stor fordel for dig som sælger, da de fleste købere starter deres boligsøgning på bl.a. denne portal. Ved at have din bolig på Boligsiden sikrer du dermed at flere potentielle købere ser den, og at du derigennem måske kan finde den rigtige køber.

Hvilke alternativer findes der til Boligsiden?

Der findes en række alternativer til Boligsiden såsom Boliga og DBA, hvor det også er muligt at sætte sin bolig til salg. Hos Brikk anbefaler vi dog altid at man som sælger stadig benytter Boligsiden, da det er den største og vigtigste boligportal i Danmark.

Sælg din bolig på Boligsiden

Start med en vurdering fra Brikk