fbpx

Top 3 bedst vurderede murerfirmaer

Del denne artikel
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Når det kommer til bruger anmeldelser og vurderinger, er det bedste sted at kigge Trustpilot. Her kan du finde information fra brugernes oplevelse hos en virksomhed, som ville give dig et større indblik og hvor troværdig virksomheden er. Under murerfirmaer er de 3 bedst vurderede, Kvikbyg, FugeSpecialisten ApS og KASA Gruppen A/S.

I denne artikel kan du læse om forbrugernes gode og dårlige oplevelser med de bedste 3 murerfirmaer ifølge trustpilot.

1.  Kvikbyg

Kvik har 12 års erfaring indenfor murerfaget, på Trustpilot indtager de 1.pladsen over murerfirmaer. De har en score på 4,9/5 stjerner, hvor 97% af dem har givet 4,9/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de klart flest af, og brugerne giver topkarakterer for de gode oplevelser, de har haft med Kvikbyg. Hos de fleste anmeldelser kommer brugerne ofte ind på deres flotte murerarbejde, deres professionelle medarbejdere, de hjælpsomme med deres kunder og opfylder deres krav, udover det er de også glade for deres gode pristilbud. 

Negative anmeldelser har de ingen af hvilket er meget imponerende, den lavest givet anmeldelse er på 4 ud af 5 stjerner. Her nævner brugeren der var nogle enkelte uforudsete problemer undervejs, eller var brugeren meget tilfreds med Kvikbyg. 

2. FugeSpecialisten ApS

FugeSpecialisten ApS blev grundlagt i 2012, de er et firma som kan udfører forskellige opgaver med både fuge og murer arbejde. De har 2.pladsen på Trustpilot med en score på 4,6/5 stjerner, hvor 79% af kunderne har givet topkarakter.

Positive anmeldelser består størstedelen af deres anmeldelser af. Folk roser både deres fuge og murerarbejde, de nævner især de får et hurtigt tilbud, møder til tiden, gør et pænt og professionelt arbejde, rydder flot op efter sig og de har en god kundeservice med hurtigt svar.

Negative anmeldelser består 4% af deres anmeldelser af, hvor 2% af dem er på 1 stjerne. Her nævner en bruger at de gjorde et fint stykke arbejde, men prisen på fakturaen og tilbuddet ikke var det samme, brugeren mener det skyldes de skjuler moms i tilbuddet. Andre brugere nævner at de er dyre, har en kort betalingsfrist, og deres kundeservice er dårlig.

3. KASA Gruppen A/S

KASA Gruppen A/S er alt-muligt firma indenfor deres branche, de blev grundlagt i 2006. På Trustpilot har de en score på 4,6/5 stjerner, hvor 82% af har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser er klart flertallet af anmeldelserne hos KASA Gruppen A/S. Brugerne som har bedømt KASA Gruppen A/S med topkarakter, nævner ofte deres professionelle service med alt slags tømrerarbejde, de laver et godt og flot stykke arbejde til tidsplanen, og de rydder godt op efter sig efter hver arbejdsdag.

Negative anmeldelser har de en del af på 1 stjerne, som udgør 8% af de samlede anmeldelser. Flere brugere skriver at de har problemer med de er forsinket og ikke fuldføre deres arbejde til tiden, kunderne bliver ikke taget seriøse, og de er upålidelige.

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelser?

På trustpilot kan du regne med at anmeldelserne er reelle og ægte. 

Alle kan skrive en anmeldelse, som er ucensureret, den måde de bruger sig for at sikre deres anmeldelser afspejler reelle oplevelser er via deres scanningssoftware som holder snyd væk ,og overtrædelser af deres retningslinjer indenfor anmeldelser. Deres content integrity-team står for indberetningen af anmeldelser fra både forbrugere og virksomheden, som ville blive undersøgt inden de bliver indberettet.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *