fbpx

Skuffesalg – Alt du har brug for at vide

Hvis du skal til at sælge din bolig er et såkaldt “skuffesalg” måske værd at overveje. I denne artikel vil vi gå ind i, hvorfor flere i dag vælger at sælge deres bolig som skuffesalg, og hvad det egentlig indebærer.

Hvad er et skuffesalg? 

Når en bolig sættes til salg uden at det bliver offentliggjort, kaldes det for et skuffesalg. Det betyder f.eks., at boligen ikke får et til-salg skilt, og at den heller ikke markedsføres på ejendomsmæglerens hjemmeside, eller sociale medier. For at sælge boligen udvælger ejendomsmægleren i stedet en række af potentielle købere ud fra et køberkartotek, der matches på baggrund af ønsker, og krav. På denne måde sikrer ejendomsmægleren, at boligen kun præsenteres til de mest relevante købere. Boligen bliver altså i mæglerens “skuffe”, indtil det rigtige match er fundet.

Fordelene ved skuffesalg 

Selvom de fleste boliger stadig bliver sat til salg på traditionel vis, oplever flere og flere ejendomsmæglere en stigning af skuffesalg. Dette kan skyldes, at der er adskillige fordele forbundet med det, at sælge sin bolig diskret. Først og fremmest, giver det dig en mulighed for at få et overblik over efterspørgslen på din bolig, uden at offentliggøre salget. Sådan kan du f.eks. finde ud af, om det kan betale sig at sætte boligen til salg. Dette kan også være fordel, hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt boligsalg er den rigtige beslutning. 

En anden fordel, er at et skuffesalg potentielt set kan øge dine muligheder for en hurtigere salgsproces, da det kun vil være relevante købere der ser din bolig. Køberne vil derfor på forhånd være indforståede med, og interesserede i, din boligs type, pris og beliggenhed. Omvendt betyder et skuffesalg også, at man kan komme til at forbigå potentielle købere, der ikke er en del af din ejendomsmæglers køberkartotek. Det er derfor vigtigt at kontakte din lokale ejendomsmægler for en dialog omkring deres muligheder og køberkartotek, inden du beslutter dig for at sælge din bolig som skuffesalg. 

Skuffesalg med Brikk 

Hos Brikk er du altid i trygge hænder i forbindelse med dit skuffesalg. Vi er løbende i kontakt med kunderne i vores køberkartoteket, så vi altid ved hvordan efterspørgslen ser ud, og så vi tidligt i processen kan fortælle, hvilke købere der søger en bolig som din. På denne måde kan vi nemt og hurtigt matche din bolig med vores køberkartotek, så du er sikret at det kun er de mest relevante købere der kommer til fremvisning. Vi behandler selvfølgelig alle skuffesalg med den yderste diskretion, og fremviser kun din bolig til købere som du har godkendt på forhånd.

Hvis du står i den modsatte situation og leder efter en bolig, er du mere end velkommen til at tilmelde dig vores køberkartotek. Det eneste du skal gøre, er at udfylde dine boligønsker, og oplyse dine kontaktinformationer. Så vil en af vores erfarne mæglere kontakte dig, hvis der skulle dukke en bolig op som matcher det du søger. Vi tilbyder også køberrådgivning.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering