fbpx

Selvsalg på Boliga – Sådan gør du

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Når de fleste ønsker at sælge sin bolig, så er det et oplagt valg at kigge nærmere på de ejendomsmæglere, der er i ens område og overveje at sælge igennem dem. Boligsalg er ikke en proces som de fleste er bekendte ved, og dermed er det ofte nemmere at få en professionel ind over det. Men kædemæglere har generelt ofte et højt salær, og derudover er der mange som desværre ikke har tillid til mæglerne. Det er her selvsalg spiller ind. Det er de færreste som har erfaring med selvsalg eller boligsalg, hvilket kan forhindre dem fra at tage denne metode i brug.

Hvad er Boliga Selvsalg

I 2013 blev Boliga Selvsalg oprettet af Boliga, grundet stor efterspørgsel efter en selvsalgs platform. Mange potentielle boligsælgere ønskede en platform hvorpå de sikkert kunne sælge deres egen bolig, og samtidig sørge for at den blev vist på en anerkendt boligside. Når man opretter en annonce hos Selvsalg.dk, så bliver den annonce vist på både Selvsalg.dk selvfølgelig, men også Boliga.dk. En bonus er at annoncen også automatisk bliver oprettet på DBA.dk, så man også får sin bolig annonceret derpå uden noget ekstra arbejde. 

Hvad koster en annonce på Selvsalg.dk

Oprettelse af en annonce på Selvsalg.dk, hvilket er Boligas selvsalgshjemmeside, koster 699 kroner per måned med absolut ingen binding. Dette betyder altså, at hvis en person ønsker at opsige dette abonnement, så kan det nemt opsiges. Når man opretter sig hos Selvsalg.dk, så starter man med at indtaste en del oplysninger om sin bolig, som bliver inkluderet i selve annoncen. Man laver en god beskrivende og forklarende tekst, uploader nogle flotte billeder og sætter en realistisk salgspris. Der er også tilknyttet en professionel salgsopstilling, som interesserede købere selvfølgelig kan downloade. Skulle man som sælger have nogle spørgsmål, så kan man komme i kontakt med deres kundeserviceafdeling, der sidder klar til hjælpe. 

Hos Brikk kan man sælge sin bolig for kun 12.500 kroner. Det lyder måske alt for godt til at være sandt, men det er altså sandt. Desuden, så får man den helt samme gode service man ville få hos en traditionel mægler, dog med mere til. 

Hvorfor er så dyrt at sælge sin bolig?

Før man havde mulighed for at søge efter en bolig på sider som Boligsiden, Boliga og mere, så måtte man tage ud til området og kigge forbi mæglerbutikkerne, for at se hvad der var til salg. Det betød, at den eneste måde mæglerne kunne sælge boliger på, var gennem deres fysiske butikker og avisannoncer. Derudover måtte alt papirarbejde og det administrative også klares i hver enkelt mæglerbutik, hvilket medførte, at man måtte have alle funktionerne på selve kontoret. Grundet salgsarbejdet og alt det administrative arbejde, så var der mange omkostningerne der skulle dækkes, og dermed blev det også meget dyrt at sælge sin bolig. 

Digitalisering og teknologiudvikling 

Dog har tiderne nu ændret sig og det er ikke sådan størstedelen af boliger bliver solgt længere. Med digitalisering og udvikling af teknologi, er den største del af bolighandel blevet en online proces. Boliger bliver smidt op på boligsider, som alle har adgang til, og man bruger ikke avisannoncer eller fysiske annoncer længere, man bruger derimod internettet. Ved hjælp af disse online sider, kan man nemt sælge eller købe en bolig online. En ting der dog ikke har ændret sig, er ejendomsmæglersalæret hos de traditionelle mæglere, som stadigvæk er forfærdeligt højt. Grundet hvordan strukturen plejede at være, så kræver traditionelle mæglere stadigvæk et meget højt salær. Det gør de, da selve kæderne skal bruge salæret til at betale deres egne omkostninger, men primært fordi hovedkontoret skal have en stor del af salæret. 

Hvad tilbyder Brikk?

Det synes vi hos Brikk er for dårligt. Derfor tilbyder vi to pakker, begge med en fast lav pris. Vores billigste pakke ligger til 12.500 kroner og ligesom hos en traditionel mægler får du samme A-Z service og en lokal ekspert tilknyttet til sagen, men derudover får du skræddersyede markedsføringskampagner inkluderet i pakken, uden ekstra omkostninger. Her fremviser man selv og står også selv for at holde åbent hus, men der er stadigvæk en lokal mægler på sagen, som altid står til rådighed hvis der skulle være behov for det. 

Så når nogen spørger hvordan vi kan tilbyde pakker med så lav en pris, så er det ikke fordi vi yder en dårligere service, eller fordi vi ikke har fysiske mæglere; vi har det hele. Det er simpelthen bare fordi det ikke koster 80.000-100.000 at sælge sin bolig. Hos Brikk sætter vi stor fokus på nemlig at yde præcis den absolut bedste service til en rimelig pris. 

En nemmere løsning

Boligas Selvsalg er en simpel og nem løsning til sælgeren, som ikke ønsker at betale det helt store ejendomsmæglersalær, og som føler de selv kan sælge deres bolig. Boliga Selvsalg gør det nemt for kunder selv at oprette annoncen, bestille ekstra services, og tilkøbe juridisk hjælp. Det er også grunden til, at de har en 4.7 ud af 5 rating på Trustpilot.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *