fbpx

Fast lavt salær – Sælg din bolig for 12.500 kr. med ejendomsmægleren Brikk

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Hos Brikk kan man sælge sin bolig for kun 12.500 kroner. Det lyder måske alt for godt til at være sandt, men det er altså sandt. Desuden, så får man den helt samme gode service man ville få hos en traditionel mægler, dog med mere til. 

Mæglerbranchen i udvikling

Før man havde mulighed for at søge efter en bolig på sider som Boligsiden, Boliga og mere, så måtte man tage ud til området og kigge forbi mægler butikkerne, for at se hvad der var til salg. Det betød, at den eneste måde mæglerne kunne sælge boliger på, var gennem deres fysiske butikker og avisannoncer. Derudover måtte alt papirarbejde og det administrative også klares i hver enkelt mæglerbutik, hvilket medførte, at man måtte have alle funktionerne på selve kontoret. Grundet salgsarbejdet og alt det administrative arbejde, så var der mange omkostningerne der skulle dækkes, og dermed blev det også meget dyrt at sælge sin bolig. 

Digitalisering og mæglerbranchen

Dog har tiderne nu ændret sig og det er ikke sådan størstedelen af boliger bliver solgt længere. Med digitalisering og udvikling af teknologi, er den største del af bolighandel blevet en online proces. Boliger bliver smidt op på boligsider, som alle har adgang til, og man bruger ikke avisannoncer eller fysiske annoncer længere, man bruger derimod internettet. Ved hjælp af disse online sider, kan man nemt sælge eller købe en bolig online. En ting der dog ikke har ændret sig, er ejendomsmæglersalæret hos de traditionelle mæglere, som stadigvæk er forfærdeligt højt. Grundet hvordan strukturen plejede at være, så kræver traditionelle mæglere stadigvæk et meget højt salær. Det gør de, da selve kæderne skal bruge salæret til at betale deres egne omkostninger, men primært fordi hovedkontoret skal have en stor del af salæret. 

Hvad tilbyder Brikk?

Det synes vi hos Brikk er for dårligt. Derfor tilbyder vi to pakker, begge med en fast lav pris. Vores billigste pakke ligger til 12.500 kroner og ligesom hos en traditionel mægler får du samme A-Z service og en lokal ekspert tilknyttet til sagen, men derudover får du skræddersyede markedsføringskampagner inkluderet i pakken, uden ekstra omkostninger. Her fremviser man selv og står også selv for at holde åbent hus, men der er stadigvæk en lokal mægler på sagen, som altid står til rådighed hvis der skulle være behov for det. 

Så når nogen spørger hvordan vi kan tilbyde pakker med så lav en pris, så er det ikke fordi vi yder en dårligere service, eller fordi vi ikke har fysiske mæglere; vi har det hele. Det er simpelthen bare fordi det ikke koster 80.000-100.000 at sælge sin bolig. Hos Brikk sætter vi stor fokus på nemlig at yde præcis den absolut bedste service til en rimelig pris.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *