fbpx

Sådan sørger du for at din bolig bliver set af flest mulige

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Der er adskillige måder hvorpå du kan skabe opmærksomhed omkring din bolig, når den skal sættes til salg. Ved at skabe opmærksomhed omkring boligen kan du nå ud til en masse potentielle købere, og måske endda finde den rigtige køber. Læs vores guide, og find ud hvordan du kan sørge for at din bolig bliver set af flest mulige ved f.eks. at benytte sociale medier, og dit eget personlige netværk.

Del på sociale medier

I dag starter cirka 98% af alle bolighandler online. Selvom det for det meste foregår gennem sider såsom Boliga og Boligsiden, er sociale medier som f.eks. Facebook også en god måde at tiltrække opmærksomhed omkring boligen. Derfor kan du, med fordel, lægge din boligs salgsannonce op på sociale medier, og opfordre både venner og familie til at dele opslaget. På denne måde kan du nå en større kreds af modtagere, og måske endda finde den rigtige køber.

Fortæl venner/familie

En anden måde du kan skabe opmærksomhed omkring din bolig er ved at fortælle dine venner og familie at boligen er til salg. Dette er både gratis og lavpraktisk, og kan tiltrække potentielle købere i deres omgangskredse. Hvis den rigtige køber derudover findes i deres omgangskredse, kan det spare dig både tid og ressourcer på den lange bane.

Snak med naboer

Du kan også fortælle dine naboer at din bolig skal sælges. På denne måde har de mulighed for at skabe opmærksomhed omkring boligen i deres forskellige omgangskredse, og muligvis finde den rigtige køber derigennem.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *