fbpx

Sådan gør du din have hyggelig inden Åbent Hus

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Når du skal til at afholde et Åbent Hus arrangement kan det være en god idé at sørge for at alle områder ved din bolig, både indvendigt og udvendigt, er præsentable. På denne måde får de besøgende det bedst mulige indtryk, og ser bedre sig selv i dit hjem. I denne sælger guide vil vi gennemgå nogle enkle trin som du kan følge for gøre din have mere hyggelig inden et Åbent Hus arrangement.

Fjern ukrudt

Først og fremmest kan det være en god ié at fjerne eventuel ukrudt, alger, og mos i haven. Dette behøver ikke at være et større projekt, da det ikke er vigtigt at haven er fuldkommen pletfri. Det er derimod vigtigere at haven fremstår velholdt, og at de besøgende kan se at den er blevet passet. Fokusér derfor på at fjerne det værste, og mest iøjnefaldende ukrudt, for at gøre haven så præsentabel som overhovedet muligt. 

Mal træværk

Det kan være at din have har et hegn rundt om sig, eller et skur på grunden der er bygget af træ. Hvis træværket har stået der i noget tid, og hvis malingen er begyndt at skalle en smule af, kan det være fordelagtigt at male disse. Dette vil få træværket til at fremstå nyere og i bedre stand, hvilket vil være mere attraktivt for potentielle købere. 

Ryd op

En god forhåndsregel er, at det altid kan betale sig at rydde op inden et Åbent Hus arrangement. Dette gælder ikke bare indenfor, men også udenfor. Hvis cykler, legetøj, sportsudstyr, osv. står fremme i haven, kan det dermed være en god idé at placere disse i en kælder eller en garage i stedet. At fjerne rod vil give potentielle købere indtrykket af at der er mere plads, og gør det lettere for dem at forestille sig deres egne ting i din have.

Skab hygge

Efter du har fjernet ukrudt, malet eventuelt træværk og ryddet op, er der blot tilbage at skabe en fornemmelse af hygge i haven, som vil få de besøgende til Åbent Hus arrangementet til at føle sig velkomne. Her kan du f.eks. stille friske blomster frem på haveborde, og have kaffe/te klar. Hvis arrangementet finder sted i en af de varmere måneder på året kan du også, med fordel, rengøre havemøbler og putte hynder på, for at lægge op til at besøgende sætter sig og mærker efter om de føler sig tilpas i haven. En hyggelig atmosfære kan være en hurtig og effektiv måde at tiltrække potentielle købere.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *