fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Villa med god plads til storfamilien både inde og ude. Villaen må benyttes som sommerhus, da der ikke er bopælspligt.

Del bolig

Læg vejen forbi Humlum, en lille stationsby, der er lige så hyggelig, som den lyder. Her udbyder vi nemlig en indbydende rødstensvilla, der med en veldrejet planløsning og den skønneste have nu står klar til at danne rammerne om et nyt familieliv. Alternativt kan huset danne rammen om et pragtfuldt fritidsliv for storfamilien, da huset også må benyttes som sommerhus uden bopælspligt. Huset byder jer intet mindre end 252 boligkvadratmeter, samt stor praktisk garage og udhus. I bydes velkommen i en separat entré, der åbner op til husets hjerte, nemlig det store fællesrum. Her smelter stue, alrum og køkken sammen i ét, sådan at I kan indrette separate opholdszoner, mens snakken kan flyde let og uforstyrret igennem hjemmet. Foruden en behagelig sammenhæng får I også masser af plads såvel som gode faciliteter i Multiform køkkenet. Udover det store opholdsrum, er der i stueplan placeret et rummeligt værelse med adgang til et disponibelt rum samt et godt brusebadeværelse, mens I ovenpå finder yderligere tre værelser, et ekstratoilet og ikke mindst endnu en dejlig stue, der har en fantastisk, grøn udsigt. I fornemmer nok, at der er mange forskellige pindretningsmuligheder her, og heldigvis er huset gennemgående stilrent og moderne, så udgangspunktet kunne stort set ikke være bedre. I øvrigt kan vildmarksbad, og de fleste møbler udendørs og indendørs indgå i handlen som del af en forhandling.  Til huset hører der en 16.386 kvadratmeter stor grund, der eksempelvis kan bruges til hestehold. I er omgivet af grønne marker i de rolige omgivelser, mens vandet ved Nissum Bredding yderligere er med til at afgrænse den hyggelige by. Derfor er det da også oplagt at nyde et lille afbræk fra hverdagen med en frisk dukkert ved den nærliggende strand, som venter i udkanten af Humlum. Derudover finder I et supermarked lige ved stationen 600 meters gåtur fra adressen, og så vil en cykeltur på omtrent 5 minutter bringe jer frem til skole, pasningsmuligheder og Toftum Hallen, ligesom også en golfbane byder sig til ved byen. Endnu flere spændende tilbud venter jer, når I sætter kurs mod Struer, da det tager knap 10 minutter i bil at lokalisere byen med det dejlige havneliv. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Lejeindtægt 2022 72.941 

Lejeindtægt 2023 indtil nu 51.433
Vesterbrogade 59, Humlum, 7600 Struer
Pris:
1.350.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
252
Grund:
16386
Værelser:
7
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1920/1981
Ejerudgift pr. md.
1.507 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus