fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

ENESTÅENDE 2-PLANS VILLA MED SUBLIM UDEMILJØ OG HAVUDSIGT

Del bolig

Velkommen til Kalundborg, hvor vi nu udbyder denne unikke villa i to plan i et attraktivt boligkvarter omkring ti minutters gang fra stranden. Dette hjem henvender sig til parret, børnefamilier, såvel som seniorer, der ønsker at bo i dejlige maritime omgivelser og samtidig være tæt på alle hverdagens nødvendigheder.
 
Huset blev bygget i 1920 og er i særdeles god stand med en stor grund på 1.576 kvadratmeter. Der er også en privat have på ejendommen med flere botaniske indslag, herunder en solrig græsplæne, buske og æbletræer, let at holde uden bede med gamle frugttræer. Desuden er der en indkørsel, og på grund af terrænet er der en bred trappe op til huset.
 
Udover en dejlig have, så fuldendes udemiljøet med to store terrasser; den ene vender mod nord og vil agere som en skyggefuld oase på hede sommerdage. Den anden vender stik-syd, hvilket betyder sol det meste af dagen og aftenen samt en fantastisk udsigt over skoven og Kystparken Strand. Afslutningsvis giver førstesalen adgang til en sydvendt altan, der kun byder på endnu mere sublim udsigt.
 
Villaen strækker sig over 128 veludnyttede etagemeter, fordelt på kælder, stueetage og førstesal. Stueetagen åbner sig op til en indbydende entré med skabsplads og plads til vaskemaskine. Videre til et rummeligt køkken-alrum med dobbeltdøre ind til en generøs stue og til sidst et værelse med udgang til den nordvendte terrasse. Førstesalen rummer et hyggeligt opholdsrum med adgang til altanen og to komfortable værelser med loft til kip og ovenlysvinduer - det ene værelse har en tilhørende walk-in en suite. Endelig er der to kælderrum, der giver ekstra tilgængelig plads. Alt i alt udstråler hjemmet en indbydende atmosfære, og I kan se frem til moderne indretning og et behageligt lysindfald i samtlige rum.
 
Beliggenheden på Røsnæsvej 78 betyder, at I tilhører skoledistriktet for Nyrupskolen, som ligger inden for cykelafstand, så børnene nemt kan cykle til skole. Der er også daginstitution og busstoppested inden for gåafstand, og indkøbsmulighederne er kun cirka 1,3 kilometer væk.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Røsnæsvej 78, 4400 Kalundborg
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
111
Grund:
1576
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
2.299 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus