fbpx
Plantegning Zoom

151 dejlige anvendelige m2 - Grunden ligger højt, 3,5 meter over normal vandstand hvor udsigten kan nydes - kom til åbent hus

Del bolig


I den nordlige del af Falster finder i landsbyen Gåbense , hvor denne villa netop udbydes. Her ses en veltænkt planløsning, et hyggeligt haveareal samt en meget rolig og fredfyldt placering med skov og strand ca. 300 m nede af vejen. Boligen henvender sig til par og enlige i alle livets faser.
Beliggenheden tiltaler med sikkerhed jer der ønsker en rolig hverdag, hvor i kan komme helt ned i gear efter en lang dag, eller jer ,der har brug for et sted hvor pensionist livet nemt kan nydes. Fra den 750m. Store grund har I en storslående udsigt over vandet med Farøbroen i baggrunden. Samt et meget rigt fugleliv/ dyreliv. Grunden er delt op i en hyggelig for og baghave.

Fra forhaven har du panorama udsigt over sundet og Gåbense havn. I baghaven er der skuer til div. Redskaber og træpiller samt et værksted/hobby hus som er isoleret og med el varme . Baghaven rummer også en overdækket terrasse hvor aftenerne kan nydes helt ugeneret. Boligen fremtår totalt gennemrennoveret med et nyt tag fra 2023. Den typiske facade står velholdt frem med gule mursten, taget er fladt med en korrekt hældning på 6grader. De brede vinduespartier sørger for et godt lysindfald og en fantastisk udsigt over sundet. Indendørs venter en fordeling i et plan.

Soveværelse med stor skabsvæg, rumlig stue med udsigt mod vandet, et velholdt lyst køkken med hvidevarer, badeværelset er ligeledes lyst med glas dør for brusenichen. Udover dette er der et praktisk bryggers med indgang fra baghaven, derudover er der et disponibelt rum som kan anvende til mange forskellige formål. Fra stuen er der franske døre ud til den lyse udestue hvor der er pilleovn som sælger anvender hele året.
Hjemmet er alt i alt yderst velholdt og med en række gode elementer og fine detaljer der med sikkerhed kan nydes – så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon nummer 3014 3251
 
Her får i virkelig noget for pengene!
Gåbense Strandvej 6, 4840 Nørre Alslev
Pris:
1.845.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
114
Grund:
750
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
1.185 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus