fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På en af de mest attraktive adresser i København udbydes netop denne lyse og indbydende lejlighed til jer, der drømmer om at bosætte jer på det hyggelige Christianshavn med blot 100 m til Christianshavns kanal og maritime vandmiljø.

Fra hoveddøren træder I ind i den intime fordelingsentré, hvorfra værelset, stuen, køkkenet og badeværelset forbindes til hinanden. Lejligheden er højloftet (2,80m) og hjemmet er gennemgående lyst og indbydende med en række æstetiske og velvalgte elementer, der med sikkerhed vil kunne følge jer mange gode år endnu. Det starter allerede ved de brede plankegulve, der løber som en forbindende rød tråd gennem boligen, hvortil både stukkaturen i lofterne og fyldningerne på dørene bidrager med et skønt, herskabeligt element til boligen; og da lejligheden er højt placeret i bygningen, er I sikret et godt og gennemgående lysindfald til alle afdelingerne og et smukt udkig. Værelset og stuen er begge rummelige, hvor I i stuen nemt kan indrette med både sofaarrangement og spisebord uden at skulle gå på kompromis med hverken pladsen eller praktikaliteterne; og slutteligt skal både badeværelset og køkkenet, der begge står velholdt frem, nævnes, ligesom det skal nævnes, at der til lejligheden hører bagtrapperum foruden depotrummet i kælderen.

I bosætter jer højt i en skøn og klassisk christianshavnerejendom med en flot, lys facade med en god blanding mellem lysgivende dannebrogsvinduer og udsøgte sprossevinduer. Hertil en meget flot og nyistandsat opgang, alt imens karréen danner et skønt helle om et hyggeligt og grønt udeareal. Her er der mulighed for at invitere vennerne til grillaften såvel som for stille stunder afskærmet fra det byliv, der venter jer lige ude på den anden side.

Med en adresse på Brobergsgade 14 kommer I med sikkerhed ikke til at mangle noget i hverdagen. I placerer jer på en skøn og tilbagetrukket placering på Christianshavn tæt på metro, natur og vand og med den hyggelige kanal for enden af gaden. Ligeledes har I fuld adgang til alle de muligheder, storbyen rummer. I skal ikke bevæge jer langt ned ad de brostensbelagte gader, før I støder ind i den første hippe bar eller velrennommerede restaurant, alt imens metroen og busserne ved Christianshavn Torv forbinder jer godt med resten af det indre København. Det er i sandhed en placering, der giver jer det bedste fra begge verdener.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Brobergsgade 14, 3. tv., 1427 København K
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
50
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1902
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus