fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! På Gustav Zimmersvej 28 ligger et pænt og nydeligt rækkehus fra 2003, der præsenterer sig med en god planløsning, som passer til alt fra den lille børnefamilie eller parret, der leder efter deres første fælles hjem.

Del bolig

På Gustav Zimmersvej 28 ligger et pænt og nydeligt rækkehus fra 2003, der præsenterer sig med en god planløsning, som passer til alt fra den lille børnefamilie eller parret, der leder efter deres første fælles hjem med egen have og perfekte betingelser for netop at starte familiekapitlet. Uanset hvad, så bliver dette rækkehus fornemtlig svaret på jeres boligjagt. 


Vender I blikket mod omgivelserne, bosætter I jer i en skøn kombination mellem naturen og bylivet. Nærmiljøet omfavner nemlig den vilde, men fine danske natur, og så er der ikke længere end 20 minutter til Aalborg bymidte med et væld af forskellige shoppingmuligheder, specialforretninger og de maritime omgivelser langs havnen ved Limfjorden. I behøver dog ikke at drage mod Aalborg, hver gang I skal noget, da Nørhalne både byder på indkøbsmuligheder i Min Købmand, vuggestue, børnehave, skole samt fritidsaktiviteter med rideklub og Nørhalne Hallen. Nørhalne har et utrolig godt foreningsliv og sammenhold i byen med mange sociale muligheder. 


Rækkehuset, I nu skal præsenteres for, blev opført for 20 år siden, og dermed fremstår ejendommen fortsat i god stand, velholdt og funktionelt. Når I ankommer til adressen, kan I parkere bilen i jeres private carport med bagvedliggende redskabsskur, og fortsætte videre rundt på matriklen; forhaven tager sig pænt ud med skærver og små buske, og den sydvendte baghave bliver jeres foretrukne opholdssted, hvad end solen skinner eller regnen siler ned – der er nemlig både overdækket og åbent terrassemiljø.  


Rækkehuset tilbyder et samlet boligareal på 110 kvadratmeter, og med hjemmets to værelser, begge med indbygget skabe, er der plads til flere forskellige familiekonstruktioner. Badeværelset har en god størrelse med plads til store badeværelsesmøbler til opbevaring, og dertil er der både toilet og separat bruseniche. Som en praktisk genistreg er noget af pladsen afsat til bryggers med vaskefaciliteter, og tøjet kan med fordel hænges til tørre i haven. Det tidløse spisekøkken er funktionelt, og den gode rumfornemmelse gentager sig i den kæmpemæssige stue med mulighed for at indrette med både spise- og opholdsafsnit. 

Gustav Zimmersvej 28, Nørhalne, 9430 Vadum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
110
Grund:
3800
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2003
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus