fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG VELUDNYTTET 1V’ER PÅ ATTRAKTIV ADRESSE

Del bolig

Det er nu muligt at erhverve sig denne centralt placerede etværelses lejlighed på Frederiksberg. Her får du 27 veldisponerede kvadratmeter, der er den oplagte opgradering til den studerende eller solisten.

Et af lejlighedens mange kvaliteter er dens høje placering med udsigt ud mod Holger Danskes Vej og byens tage. Entréen åbner op til boligens køkken og store opholdsrum. Køkkenet fremstår tidløst med dets lyse skabsflader, træbordplade og flotte håndgreb. Det er desuden fuldt funktionsdygtigt med både komfur og opvaskemaskine samt integrerede kogeplader. I direkte forlængelse af køkkenet er der masser af skabsplads, med tæt på identisk overflade, hvilket skaber et strømlinet og roligt udtryk i rummet.

Boligens opholdsrum har et flot lysindfald fra det iøjnefaldende vinduesparti, der er opført i mørk ramme, som skaber en smuk kant og kontrast til de ellers lyse overflader. Badeværelset står pænt med alle fornødenheder og skaber desuden en oplagt rumdeling til spisekrogen.

Ejendommen, som er opført i 2006, præsenterer sig pænt med bl.a. trælammeller på facaden, ligesom der er fine parkeringsmuligheder. Til ejendommen hører der sig, som prikken over i’et, en hyggelig og afskærmet gårdhave, der byder op til solrige aftenener i godt selskab.

Holger Danske Vej befinder sig centralt og er sidegade til Godthåbsvej, hvor der er et væld af restauranter og caféer. Indenfor en radius af blot én km kan du finde flere fitnesscentre og gode indkøbsmuligheder, såsom Frederiksberg Centret. I selvsamme afstand er der ligeledes ekstraordinært gode transportmuligheder med adgang til både Aksel Møllers Have og Frederiksberg Metro St. samt Grøndal St.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

OBS: jf. vedtægterne skal man være studerende for at bebo lejligheden. Forældrekøb muligt. 

Holger Danskes Vej 87, 4. 1., 2000 Frederiksberg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
27
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus