fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Hylleåsen 50 udbydes denne indbydende og praktisk indrettede andelsbolig til jer, der med sikkerhed vil kunne tilfredsstille jeres behov, hvad end der er tale om parret eller singlen; og da hjemmet udfolder sig på bare ét plan, er den meget tilgængelig for både den yngre og ældre køber.

Indendørs venter jer 94 veldisponerede kvadratmeter, som fordeler sig over to værelser, et bryggers, et badeværelse samt en rummelig stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Denne meget åbne disponering giver et skønt og lysfyldt leverum, der indbyder til både afslapning, fordybelse og samvær. Køkkenet er velholdt med lyse overflader og et solidt stengulv, der er både praktisk og vedligeholdelsesvenligt. Den samme strømlinede indretning bæres også ud på både badeværelse og bryggers, der begge fremstår velholdt med solidt inventar, der med sikkerhed vil kunne følge jer mange gode år endnu; hertil kommer de nødvendige hårde hvidevarer, således at alle hverdagens praktikaliteter kan gå op i en højere enhed. De to værelser er begge rummelige og brugbare, hvor særligt det store af dem egner sig perfekt som soveværelse, mens det andet rum kan udnyttes til bl.a. kontor, walk-in eller gæsteværelse. 

Da boligen er opført i 2007, er der ingen finger at sætte på hverken de indre eller ydre rammer. Facaden udgøres af røde mursten og hvidrammede vinduer, hvis lettere sprossede udtryk skaber en god harmoni mellem praktik og æstetik. Med til hjemmet kommer desuden en carport med tilhørende skur, som fungerer godt til opbevaring, samt en skøn gårdhave, der med sin vestvendte orientering egner sig særligt godt til brug i aftensolens skær.

I bosætter jer I hyggelige Flakkebjerg beliggende blot 15 minutters kørsel syd for Slagelse. Byen rummer en lokal Dagli’Brugsen samt et hyggeligt nærmiljø, alt imens de brede markvidder, der ligger omkring byen, sørger for et roligt helle, hvor I selv bestemmer slagets gang. Savner mere kultur- og byliv, er der nem adgang til både Slagelse og Næstved, som begge byder på en række gode tilbud. Det er i sandhed et område fyldt med muligheder.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Hylleåsen 50, 4200 Slagelse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
94
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2007
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus