fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Kom ud på et besøg på Frydsvej 39 i én af Horsens’ veletablerede og fredelige villakvarterer på en lukket vej. Det er et hjem som tilegner sig stort set alle - til det unge par, ældre par eller til børnefamilien, som værdsætter moderne bekvemmeligheder kombineret med en skøn og autentisk 60’er-charme.


Etplansvillaen dækker over 98 fornuftigt udbredte kvadratmeter. Værelsesafdelingen har I i den ene ende, og den består af tre gode værelser, det ene med walk-in, samt et karbadeværelse. I den anden ende har I det dejligste samlingspunkt: Køkken, alrum og stue går i ét, hvilket helt af sig selv inviterer til samvær og hygge hele familien samlet. Kvik køkkenet kommer i et strømlinet design med integrerede greb, hvor halvøen netop indgyder til samtaler, lektielæsning, tegninger og samkokkerering. De hårde hvidevarer er integrerede, og med bryggerset tilstødende er der så absolut tale om et veldrejet hjem. Alt sammen flot holdt og opdateret, hvor husets DNA kun nu og da kommer til syne i bl.a. badeværelsets terrazzogulv og i de store vinduespartier, der inviterer ud i det gode vejr.


Den lukkede baghave er et sandt paradis, når klokken slår fyraften, og når weekenden kalder på sol og selskab. Haven er vestvendt og nem at vedligeholde med en skøn græsplæne og en solvarm stenterrasse, der faktisk både giver jer mulighed for at finde sol og skygge. Og loungeriet kan let fortsætte i drivhuset, hvis I hellere ser muligheder i at forlænge de sene haveaftener og orangeri end decideret frugt- og grønsagsplukning - det er helt op til jer.


I befinder jer i et trygt område, der lader jer selv og ungerne bevæge jer sikkert rundt. I får gåafstand til skole og institution, mens pausen både kan foregå i naturskønne Nørrestrand og mod Strandparken, havnen og byen alt efter humør. Ydermere har I gode indkøbsmuligheder godt en kilometer herfra, mens det assorterede butiksliv ligger i nogenlunde samme overskuelige afstand fra jeres nye, rolige og hjemlige rammer.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Frydsvej 39, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
98
Grund:
590
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus