fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! BOLIGEN ER SOLGT!

Del bolig

SOLGT!
Kom på besøg på Teglvænget 14, for denne klassiske og lysfyldte 60’er-villa med nymalet loft samt vægge i hele huset udbydes netop til salg til parret i alle aldre og til den lille familie, der drømmer om et hjem, som I løbende kan præge og gøre til jeres eget.
 
 
Udgangspunktet er rigtigt godt med en god planløsning: I den østlige ende har I værelsesafdelingen, der består af tre gode værelser med indbyggede skabsløsninger og 2 badeværelser med gulvvarme hvoraf det ene består af brusebadeværelse og det andet et karbadeværelse i klassiske, flotte og farverige fliser. En fordelingsgang uden unødvendig spildplads fletter denne afdeling sammen med et nyere køkken fra 2016, et nyere bryggers som ligeledes er fra 2016 og slutteligt stuen med adgang til terrassen. Måske vil I se ind i at åbne op til alrumsfornemmelser, ligesom I i det hele taget kan modernisere alt fra entré til den have, der venter jer udenfor. Hvorom alting er, har I kig på et regulært og let møblérbart hjem - I kan allerede nu begynde at indrette med øjnene, når rummene allerede kommer uden en forstyrrende stil og møblement.
 
 
Etplansvillaen fra 1968 står på en 478 kvadratmeter stor grund med indkørsel, carport, skur og have. Der er tale om en overskuelig have med terrasse og græsplæne, som I med fordel kan shine op med hæk, læhegn, jordbærbede eller hvad end, I ser de bedste muligheder i.
 
 
Huset er en del af et lukket villavænge tæt på grønne stier med let adkomst ned til bl.a. Bygholm Sø, hvor gåturen passerer både mark og skov med videre afsæt til Bygholm Park. Det er samtidig en meget pendlervenlig adresse med en tæt beliggenhed på motorvej, hvor man kan komme til Vejle på 20 minutter, mens I har Aarhus 35 minutter væk med de tilhørende satellitbyer endnu tættere på. Slutteligt er der bare 400 meter til jeres nærmeste supermarked, Rema 1000, mens I kan cykle ind til Horsens’ bymidte/centrum på seks-syv minutter. Derudover er i også tæt beliggende på skoler, gymnasier og børneinstutioner.  
 
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Teglvænget 14, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
117
Grund:
478
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus