fbpx
Plantegning Zoom

TOVÆRELSES ANDELSBOLIG MED EGEN ALTAN I SUND FORENING!

Del bolig

Nu udbyder vi denne fine andelslejlighed på 61 kvadratmeter, og da boligen er delevenlig, henvender den sig til en bred vifte af købere – det kan være det yngre par med eller uden babydrømme, soloforælderen, singlen eller to gode venner.
 

Hoveddøren åbner op til en nydelig entré, hvorfra der er adgang til både lejlighedens to værelser samt køkken og helt nyrenoveret badeværelse. Begynder I rundturen i køkkenet, så møder I her et charmerende rum, der har et fint lysindfald samt kig til himmel og grønne områder gennem et bredt vindue. Her er alt i hårde hvidevarer og optimal bordplads til alle, der nyder at lave mad til hverdag og fest. Fortsætter I videre til det første værelse, møder I her et rum, der ligeledes har et dejligt lysindfald samt et indbygget og væglangt skab. Dette rum er oplagt til soveværelse, og foruden dobbeltseng er her fin plads til et skrivebord eller en børneseng.

 
Det andet værelse har med sit brede vinduesparti og altandør igen et behageligt lysindfald, og begge værelser har plankegulv. Ønsker I at indrette stue her, kan I placere spisebordet i den ene ende og sofahjørnet i den anden, mens rummet for de to venner eller soloforælderen nemt kan omdannes til et ekstra værelse. På den vestvendte altan er der lige plads til et bord og to stole, og herfra kan I nyde eftermiddags- og aftensol på lune dage.

 
I kommer til at bo i en klassisk rød, murstensejendom fra 1939, som med sin særegne trekantede form omkranser en fælles gård med et grønt område med græsplæne, legeplads og bænkesæt. Lige om hjørnet kan de daglige indkøb klares, mens I i lokalområdet finder både daginstitution, skole og fitness samt kaffe, takeaway og billige øl på brune værtshuse. I får nem adgang til grønne områder, for tæt på lejligheden ligger både Vestre Kirkegård samt Valbyparken, der endda har egen strand. Lejligheden ligger blot få minutter fra Sjælør Station hvor du har adgang til S-togene. Ligeledes ligger Fra Ny Ellebjerg Station blot 6-7 minutter fra lejligheden. Herfra går ligeledes S-tog, men også IC-tog mod øst og vest, samt den kommende metrolinje, og det tager ca. 18 minutter fra adressen ind til eksempelvis Kongens Nytorv, Rådhuspladsen eller 19 min til Nørreport. 

 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Händelsvej 23, 2. th., 2450 København SV
Pris:
1.798.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
61
Grund:
1184
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1939
Købspris
1.798.000 kr.
Boligydelse pr. md.
3.956 kr.
Frederik Vixø Brikk Ejendomsmægler

Frederik Vixø

Ledende Salgsspecialist frederik@brikk.dk +45 30144991

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus