fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 205 M2 MURERMESTER-VILLA MED GOD PLACERING I HEDEHUSENE

Del bolig

205 m2 rummelig murstensvilla  til istandsættelse, der med sin mulighedsrige planløsning og gode placering tæt på alle nødvendigheder, med sikkerhed henvender sig til køberen der vil sætte sit helt eget præg.
 
Inddrag kælderetagen i dagligdagen og få 205 etagemeter til en billig husleje....
 
Indretningen fordeler sig på to plan, hvor I fra hoveddøren træder direkte ind i det høje stueplan. Denne etage rummer to stuer, en udestue, to værelser, et badeværelse samt et køkken, alt imens kælderen byder på et bryggers, et badeværelse og en række disponible rum.
 
Hjemmet gemmer på en række gode løsninger, hvor særligt det indbydende lysindfald er nævneværdigt, da det skaber nogle gode leverum, man har lyst til at opholde sig i. Hertil  kommende muligheden for at  renoverer og moderniserer, således at I kan få lige netop jeres drømmehjem. Det kan være alt fra opdatering af inventaret i både køkkenet og på badeværelserne til hele ændringer i planløsningen, hvor I kan skabe en mere åben disponering over begge etager.
 
Villaen er opført i 1959 med røde tegl og matchende mursten, der prydes af hvidrammede, kvadratiske vinduespartier, der lukker godt med lys og luft ind til boligen. Det hyggelige udeareal byder hertil på en carport med udhus samt en vedligeholdelsesvenlig have med en skøn terrasse i forbindelse med det lyse udhus.Med en adresse på Frihedsvej 23 placerer I jer trygt og godt i Hedehusene. Her kan særligt børnefamilien nyde godt af den korte distance til skole og institution, hvor de nemt kan tilgås gennem hyggelige og rolige villaveje. I kan desuden være på motorvejen på næsten ingen tid, alt imens Hedehusene Station har gode forbindelser mod både Roskilde, Ringsted og København.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Frihedsvej 23, 2640 Hedehusene
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
107
Grund:
780
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1959/1982
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus