fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Velkommen til denne lyse og charmerende lejlighed med både en god planløsning, en skøn, sydvendt altan samt en attraktiv placering i den østlige del af Amager med gåafstand til vandet og bylivet. Den vil med sikkerhed kunne tilgodese både den praktiske og rekreative hverdag, hvad end der er tale om de studerende der ønsker at dele, parret eller singlen.

Boligen rummer en række velfordelte kvadratmeter med både en stue, et værelse, et køkken og et badeværelse; og alle afdelingerne fordeles af en intim fordelingsentré. Soveværelset er rummeligt med plads til alle nødvendigheder, og takket være de nordvendte vinduer er I sikret et roligt og svalt soverum. Stuen er hertil dejlig lyst og indbydende med plads til både afslapning og socialt samvær; og her skal du bide særligt mærke i udgangen til den sydvendte altan, hvorfra du er sikret mange skønne stunder. Køkkenet er desuden funktionelt med gode opbevaringsmuligheder og plads til en mindre spiseplads, alt imens badeværelset ligeledes er praktisk indrettet uden unødvendig spildplads - lejligheden har gennemgået renovering i form af køkken, badeværelse, elinstallationer, garderobe, lofter, vægge og gulve omkring 2006. Alt i alt en fin og velholdt lejlighed, der blot venter på, at du får nøglerne i hånden.

Hjemmet er beliggende i en skøn ejendom fra 1935, hvor den tidstypiske facade byder på gule sten, hvidrammede vinduer og grønne altaner, der alle falder godt i hak med den omkringliggende, funktionalistiske og klassiske byggestil. Med til bygningerne kommer desuden et rummeligt og fælles udeareal til deling med de resterende beboere.

Amager er kendetegnet ved at være et populært og mangfoldigt område, der byder på en bred vifte af kulturelle, rekreative og sociale muligheder. Området omkring Backersvej er kendt for sin grønne karakter i form af både Sundby Kirkegård og Sundbyøster Kirkegård, og du finder ligeledes et væld af lokale butikker, caféer og restauranter. Hertil er der gåafstand til alt offentlig transport samt stranden til Amagerbrogade, Holmbladsgade og Strandlodsvej, der alle bærer præg af den store popularitet og tilflytning, som området bærer præg af.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Backersvej 45, 2. tv., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
51
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus