fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Tønders gamle bymidte kan nu komme til at danne jeres nye hjemlige rammer. Frigrunden 5 udbydes nemlig til salg til midt mellem toppede brosten, gamle træer og ældre smukke huse. Og denne sag er et lige så fint og charmerende byhus, som I kan sætte jeres egen lille sløjfe på.


105 kvadratmeter er hvad, der venter jer inde bag byhusets hvide vægge med i alt tre etager at indrette livet i. Stueplan byder på opholdskvadratmeter med et køkken, som I får i åben forbindelse med en skøn, vinklet stue, hvor husets historie præsenterer sig i den bindingsværkssamlede væg. Et bruse- og karbadeværelse afslutter planet, mens førstesalen byder på to gode værelser samt et toilet, og går I endnu engang ovenpå, finder I et super brugbart loftrum med en dør til god lysindfald, udluftning samt vedligeholdelse af tag mv. Det byder desuden på et utroligt hyggeligt kig ud i de flotte omgivelser. Alt i alt er der altså tale om et lyst og veldrejet hjem, som passer til alt fra parret til den lille familie.


Det her er i særdeleshed et hjem for jer, der ønsker at bo i stemningsfulde omgivelser. De hyggelige byhuse ligger som perler på en snor, og I skal finde jer til rette i et hvidt et af slagsen med et opførelsesår i 1875. Den hvide facade komplementeres af et rødt tegltag, og en hyggelig, lille atriumgård - eller også kan I bl.a. hoppe direkte ud i Skulpturhaven.


Skulpturhaven er nemlig lige om hjørnet og derfor det nærmeste grønne åndehul til hverdagen. Her flyder Vidå også med Kongevej og videre marker mod syd; og går I den anden vej, præsenterer den gamle, charmerende bymidte sig allerede, som I går ud ad hoveddøren. Den kulturelle bymidte byder på et væld af nichebutikker, spisesteder, bager, gode kaffer og meget, meget mere. Og slutteligt kan så I tage førnævnte rekreative områder og stier direkte videre mod Tønder Hallerne og mod skole.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Frigrunden 5, 6270 Tønder
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
105
Grund:
64
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1875/1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus