fbpx
Plantegning Zoom

Vi byder jer nu indenfor i en meget charmerende flexbolig, der rummer flotte detaljer, masser af plads og ikke mindst en rolig beliggenhed tæt på alle hverdagens praktikaliteter. Velkommen til en fremvisning

Del bolig

Vi byder jer nu indenfor i en meget charmerende villa, der rummer flotte detaljer, masser af plads og ikke mindst en rolig beliggenhed tæt på alle hverdagens praktikaliteter. Flytter I ind her, tør vi godt love, at I ikke kommer til at mangle noget.

Husets 218 kvadratmeter fordeler sig over en planløsning, der tilgodeser både de praktiske og mere fornøjelige behov. I den store entré med trappeopgang til førstesalen har I oplagt mulighed for at indrette opbevaringsløsninger. Herfra har I adgang til de to stuer, der ligger i forlængelse af hinanden, og som ligeledes støder praktisk op til det veludstyrede køkken, som også rummer vaskefaciliteter. I stueetagen får I yderligere tre gode værelser, separat badeværelse og WC samt et viktualierum i forlængelse af den ene stue. Slutteligt rummer huset en skøn gildesal, der også er indrettet med et mindre køkkenområde og endnu en trappe, der forbinder over- og underetage, og ovenpå venter der jer et stort og lyst opholdsrum, to indbydende stuer samt et soveværelse såvel som toiletfaciliteter. Huset er gennemgående lyst og indbydende med fritliggende loftsbjælker og flotte materialer, så her bliver indretningen en leg.

Det hyggelige og let nostalgiske udtryk fortsætter udendørs, hvor det hvide hus og den grønne have spiller sammen på idyllisk vis. Grunden strækker sig over hele 1.746 kvadratmeter, hvilket giver jer rig mulighed for udendørs projekter og afslapning i grønne omgivelser. Haven kan også nydes på den dejlige terrasse eller den sydvendte altan. Dette er bestemt et hjem, der egner sig til livsnyderne.

Lyder Clematisvej som noget for jer? Så får I adresse i Nørre Alslev, der ligger bare 15 kilometer nord for Nykøbing Falster og byder jer det bedste fra begge verdener med flot natur og gode forhold for hverdagen. Der er kort gåafstand til både skole, pasningstilbud og indkøb, mens byen også rummer et lokalt bageri såvel som en populær restaurant. Her bor I godt og trygt, og fra Nørre Alslev Station kan I derudover være i Nykøbing Falsters bugnende midtby på kun 11 minutter.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Clematisvej 2, 4840 Nørre Alslev
Pris:
1.945.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
218
Grund:
1746
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1932
Ejerudgift pr. md.
2.039 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus