fbpx
Plantegning Zoom

BETAGENDE VILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig


Med sine karakteristiske detaljer og flotte indretning er denne charmerende murstensvilla helt unik, og i kombination med gode udearealer og det skønneste kig til grøn natur gives du gode, fredelige rammer om tilværelsen. Velkommen til.
 
Villaen råder over 117 velindrettede kvadratmeter, hvor du vil få glæde af fine fællesrum; her er der et stort leverum, som kan møbleres med en sofastue, et loungeområde, eller hvad end du ønsker, mens brede vinduespartier sørger for et godt lysindfald. Rummet prydes også af et cirkelrundt vindue med kig til skøn natur og af to flotte, karakteristiske vægge, der leder videre ind til køkkenet, som er indrettet i jordnære nuancer. Her er der plads til at kokkerere, alt imens en spisestue kan møbleres ved siden af, så der er optimale betingelser for hyggelige stunder over måltiderne. Boligen rummer desuden et rummeligt værelse (væg og dør skal etableres), et moderne badeværelse med rainshower, en entré, samtidig med at der er sørget for praktiske løsninger med et bryggers med indbyggede skabe og vaskefaciliteter.
 
Den røde murstensvilla fra 1969 fremtræder i imponerende stand, og også udendørs venter der skønne arealer, hvor naturen kan nydes. Boligen har en hævet terrasse, som f.eks. kan indrettes med en udendørs spisekrog, hvor der er kig til grøn natur. Herfra er der tilgang til den store have, der er af nem vedligehold med græsplæne, samtidig med at den omkranses af beplantning, så du sikres privatliv. Arealet kan anvendes, præcis som du ønsker, og ved boligens indgangsparti finder du også en mindre, flisebelagt terrasse. Slutteligt er der en garage på matriklen.
 
Landidyl er sigende for adressen, da villaen ligger omkranset af grøn natur i hyggelige Nørre Herlev. Her er der ideelle muligheder for at nyde en spadseretur eller at være aktiv med en løbe- eller cykeltur i smukke omgivelser. Samtidig er der alt, hvad hverdagen indebærer, da der er togstation 900 meter væk, mens der er skole og børnehus inden for en kilometers afstand. Tilmed kommer du kun til at have fem kilometer til Hillerød, hvor du kan besøge bylivet med torvet, shoppingcentret og gågaderne.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Enghavegårdsvej 40, Nørre Herlev, 3400 Hillerød
Pris:
2.999.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
117
Grund:
883
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
2.451 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus