fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Drømmer I om at bosætte jer i en kvalitetsrig ejendom, er rækkehuset på Horsevej 26 en ganske oplagt mulighed. Her får I nemlig en detaljerigdom som få og masser af potentiale. Huset er ombygget i 2015.

Del bolig

Drømmer I om at bosætte jer i en kvalitetsrig ejendom, er rækkehuset på Horsevej 26 en ganske oplagt mulighed. Her får I nemlig en detaljerigdom som få og masser af potentiale. Ejendommen er ombygget og renoveret i 2015. 

På en rolig, lukket vej i Ølby Lyng kan I nu blive ejere af dette indflytningsklare rækkehus med en flot, sydvendt gårdhave. Boligen byder på en moderne indretning med tre værelser og et stort, samlende opholdsrum med masser af lys.

Huset ligger i et fredeligt kvarter med nærhed til alt dét, der får hverdagen til at glide let. Således er der få minutters gang til Rishøj Stadion og Ølby Station, ligesom I er tæt på institutioner og flere skoler, som kan nås via cykelstier. Også indkøbscenter og sportsfaciliteter, herunder svømmehal, fodboldklub og idrætsforening er indenfor rækkevidde.

Rækkehuset byder på moderne komfort, blandt andet i form af gulvvarme i hele boligen. Der er god plads til at udfolde sig i det skønne opholdsrum, der består af et køkken i åben forbindelse med stuen, som har glaspartier langs hele endevæggen og udgang til terrassen. Det lækre køkken brillerer med grå skabsfronter i højglans, integrerede hårde hvidevarer og ovn i ergonomisk højde. Tilstødende køkkenet er bryggerset praktisk placeret med udgang til haven

En lys og luftig fordelingsgang giver adgang til husets tre værelser, hvoraf det ene har terrassedør. Dertil kommer et rummeligt badeværelse, der er stilrent indrettet med en muret bruseniche og hvidt, grebsfrit vaskemodul.

Huset fuldendes af den skønneste gårdhave, der er belagt med fliser og orienteret perfekt i forhold til solen. Fortil huset er der anlagt med en indkørsel og en hyggelig forhave.

Kontakt os for en fremvisning eller for yderligere information allerede i dag.

Horsevej 26, 4600 Køge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
97
Grund:
287
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1968/2015
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus