fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Vi kan nu udbyde en nem og bekvem andelslejlighed, som placerer sig helt formidabelt blandt grøn beplantning og tæt på både by og hav. Her er grundlaget lagt for en rolig tilværelse, hvor byens puls stadig er indenfor meget nem rækkevidde.

Velkommen til skønne Nordsjælland, hvor du nu kan få fingrene i denne dejlige andel. Nærmere bestemt placerer boligen sig lige mellem Hørsholm og Rungsted Kyst, og det er svært at være i tvivl om, hvorfor dette er et yderst attraktivt område. Her kommer du til at bo lige op til skoven, hvor mange dejlige gåture byder sig til, og hvor rekreative tilbud som bålpladser, lejrpladser, seværdigheder og meget andet venter på at blive udforsket. Det tager heller ikke lang tid at komme ud til kysten og Rungsteds hyggelige havn, og er det derimod byen, der trækker, er der kun 1,3 kilometer til Rungsted Kyst S-togstation, hvorfra toget regelmæssigt går både mod København og Helsingør. De daglige indkøb kan også klares indenfor gåafstand fra adressen, og nærområdet er spækket med hyggelige byer med butikstorve og caféliv, så her er der nok at lave.

Flytter du ind her, kommer du også til at have tid til fornøjelser og fritid, da hjemmet er meget nemt at holde og ligger i en gedigen ejendom fra 1958, hvor der er taget hånd om det praktiske i andelsforeningen. Lejligheden er derudover tilknyttet en skøn og møblerbar altan med morgensol samt en svalegang mod vest, hvor du også sagtens kan sidde. Her kan du altså altid finde en solrig plet, og med en fælles have samt gode parkeringsforhold bliver det næppe bedre.

Selve lejligheden præsenterer sig også pænt og funktionelt med en planløsning, der dækker alle de basale behov. Fra den separate entré er der adgang til et roligt soveværelse og et rummeligt køkken. Her kan du sagtens indrette en hyggelig spiseplads, og køkkenet er ydermere åbnet op til den store stue, hvilket giver en dejlig sammenhæng i hjemmet og lader lyset strømme ind hele vejen igennem. Slutteligt kan du altid afslutte dagen med et afslappende karbad, da der er gjort plads til dette på badeværelset. Dette er virkelig et hjem, hvor der er lagt op til at have det godt.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Rungstedhave 7E, 1., 2960 Rungsted Kyst
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
57
Grund:
4608
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1958
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus