fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT

Del bolig

  Beliggende i Sydhavns stadigt opblomstrende område har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne moderne andelslejlighed, der fremstår indflytningsklar og er helt perfekt til enten singlen eller parret. Lejligheden fordeler sig over et soveværelse, et badeværelse, et mindre gangareal med plads til opbevaring samt en stor stue, der er i åben forbindelse med køkkenet. Fra hoveddøren træder I ind i det åbne stuerum, hvor I, med det samme, kan komme af med overtøjet i smarte opbevaringsløsninger. Dette store leverum kan indrettes lige efter jeres behov med både spisebord og dejlige sofaer, mens køkkenet er opført med køkkenø, så der samtidig kan skabes et godt overblik over rummet; dette garanterer jer løbende samtaler under kokkereringen og helt generelt et godt flow i den travle hverdag. Køkkenet er derudover opført i et strømlinet og moderne design, der ikke mister nogen charme grundet de varme træmaterialer, der er brugt. Soveværelset er holdt i samme, rummelige og varme stil, der både giver en åben og behagelig fornemmelse, men også udnyttet til fulde gode skabe. Prikken over i’et for den nemme hverdag er helt klart badeværelset, der både præsenterer sig lyst og funktionelt, hvor I kan glæde jer over de kvalitetsrige vaskefaciliteter, den store, separate bruseniche og den optimale rummelighed. Da lejligheden er udstyret med egen terrasse, der tilmed er sydvendt, kan I nyde afslappende og ugenerede timer i solen, mens udeområdet tilmed kan udstyres med plantekasser. På den anden side af ejendommen finder I plads til parkering af cyklerne. Som beboere på denne adresse er I kun 160 meter fra vandet, så I hurtigt kan komme ud på lange og forfriskende ture. Dette er altså det ideelle hjem for helårsbaderen, da I virkelig kan nyde godt af Sydhavnens adskillige nyere etablerede badezoner - dertil kommer privat aflukket bådebro med mulighed for at tilkøbe plads til båd, board eller kano og område med borde. Området er dog også blevet hjemstavn for mange stemningsfulde caféer og ellers alle de indkøbsmuligheder, I kunne tænke jer. Placeringen toppes endeligt af med de gode transportmuligheder, hvor I hurtigt kan komme ind mod Indre By. Ude foran ejendommen er der gode p-muligheder for både du som ejer samt dine gæster. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Teglholm Tværvej 13, st.. th., 2450 København SV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
70
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2004
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus