fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

På Præstevænget 25 ligger denne velindrettede villa med plads til hele familien, som byder på gode udearealer med have og terrasse, hvorfra der er det skønneste kig til Rødding Sø, alt imens hverdagens gøremål er få meter fra hoveddøren. Velkommen til.

Villaens 120 kvadratmeter fordeler sig over en god, gennemtænkt planløsning. Her er der sørget for gode fællesrum med familien in mente; der er et lyst køkken-alrum, hvoraf køkkenet er moderne indrettet med stilrene linjer, mens der er plads til at møblere en spisestue ved siden af. Dertil kommer den store stue, der har plads til sofaarrangement, og hvor brede vinduespartier giver et godt lysindfald. Desuden er der plads til hele familien med de tre gode værelser, der kan indrettes efter eget ønske. Dertil kommer et godt badeværelse og en rummelig entré. Slutteligt byder kælderen på vaskerum og disponible rum med gode anvendelsesmuligheder.

Boligen er opført i 1972, men det er ikke til at mærke på hverken de indre eller ydre rammer; indendørs er lyse materialer og moderne linjer gennemgående, alt imens du også bydes på skønne udearealer. Her vil den flisebelagte terrasse udgøre et ideelt samlingspunkt for familie og besøgende gæster, og den kan f.eks. indrettes med grill og havemøbler. Dertil kommer den gode have, som er nem og overskuelig med græsplæne, der indbyder til brug: Her kan en mindre fodboldbane, et legeområde eller orangeri opsættes, alt imens udsigten til den nærliggende sø kan nydes.

Området er ideelt til dig, der drømmer om at bo i naturskønne omgivelser. Her er der kun få meter til Rødding Sø, som også kan ses fra hjemmet af, hvor du kan nyde en spadsere- eller løbetur. Desuden ligger hjemmet i landidyl tæt på marker og grøn natur, alt imens hverdagens gøremål er at finde tæt på; der er kun 300 meter til en købmand, der ligger skole og børnehus inden for 900 meters afstand. Tilmed er der gode muligheder for at deltage i lokalmiljøet med Rødding Kirke, Røddinghus Kultur- Og Fritidscenter og Friluftsscenen tæt på.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Præstevænget 25, Rødding, 8830 Tjele
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
779
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
1.608 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus