fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Ny Pris

Del bolig

Velkommen til et super hyggeligt byhus, der står skulder om skulder med resten af Nykøbing Mors’ hyggelige facader langs Vesterbro. Lige så hyggeligt, som det er at kigge på huset, lige så hyggeligt er det at kigge ud indefra - der følger nemlig et kig til Nykøbing Bugt med.
 
Nærmere vil vi byde velkommen til Aurora; et murstenshus opført tilbage i 1877, hvilket også spæder til med sjæl allerede, som I bevæger jer mod denne fine perle. Bagtil venter jer samtidig en spændende atriumgård, og det lukkede uderum ligger mod vest, så I får glæde af solen i dagens bedste timer. I finder desuden delvist overdække, og hvad end I går med tanker om hønsehold eller noget helt andet, så ligger mulighederne lige for i ganske ugenerede rammer.
 
Selve boligen byder på 90 kvadratmeter fordelt på to etager. Stueplan består af ret så hyggelige opholdsarealer med et dejligt lysindfald takket være boligens gode vinduespartier. Køkkenet ligger i forbindelse med to stuer, der er åbnet luftigt op til hinanden, så I får en behagelig alrumsfornemmelse med god plads til at indrette sofaarrangement i den ene ende og spiseplads i den anden, hertil med brændeovn for både varme og hygge. Denne etage afsluttes af et gæstetoilet og et brusebadeværelse, før førstesalen tilbyder en repos med adgang til to gode værelser: Udsigten heroppefra er lige så dejlig at gå i seng til, som den er at stå op til.
 
Med sådan en adresse venter jer både en rar, charmerende og ikke mindst praktisk tilværelse. I skal blot gå et par minutter for at ramme bymidten med gode indkøbsmuligheder, mens byens centrale summen folder sig ud med spændende butikker, skøn gågadeatmosfære, caféer, spisesteder, biograf og i det hele taget alt til både hverdag og weekend. Det understøttes på fineste vis af superskøn natur: Gå da langs Marienlyst Parken, bugten og mod havnestemningen.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Vesterbro 42, 7900 Nykøbing M
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
90
Grund:
179
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1877
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus