fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIGT BONDEHUS MED FLOT NATURUDSIGT

Del bolig


Gemt væk ad en lille stikvej kan vi nu præsentere jer for dette charmerende og romantiske bondehus, der fremstår særligt indbydende med hyggelige detaljer som; brændeovn, hvidkalkede mure og en dejlig syd-vestvendt økologisk dyrket have fuld af historiske roser.
I bydes indenfor i hjemmets stueplan, hvor I finder entré, badeværelse, landkøkken, spisestue og vinkelstue, mens førstesalen giver jer to fine værelser, med loft til kip, i form af kontor med udsigt til markerne samt et hyggeligt soveværelse. Her tiltales altså både det ældre og yngre par samt den mindre børnefamilie, da I har muligheder for at forvandle den ene af stuerne til endnu et soveværelse. Hjemmet er udstyret med et badeværelse, der rummer en separat bruseniche, og her er der desuden plads til de praktiske elementer, hvor I kan etablere vaskefaciliteter. Entréen er ligeledes veldisponeret. Køkkenet er fra Dansk Køkkenhåndværk, som i det autentiske design passer smukt til huset fra 1850. Under køkkenet findes en tør kælder til opbevaring – og måske vin. Villaens værdier står tydeligt frem i den store vinkelstue, der er stemningsfuldt indrettet med brændeovn, plankegulve og sprossede vinduer med et fantastisk lysindfald. Her er I garanteret gode stunder, mens dobbeltdøre fører jer ud på terrassen. Villaens udeområder understøtter i den grad de indre værdier, da I får et nydeligt terrassemiljø og en frodig have, der præsenterer sig som en oase gemt trygt væk fra omverdenen. Fra husets to terrasser kan man nyde det mangfoldige fugleliv, se rådyrene komme helt tæt på haven, nyde solen gå ned bag skoven og fodre pindsvinene, der i sommerhalvåret hilser på ved mørkets frembrud.
I befinder jer i udkanten af det oprindelige Uggeløse tæt på naturskønheder som Uggeløse sø, Uggeløse skov, samt Buresø og Bastrup sø. Her er rigelige muligheder for udendørs aktiviteter, som praktisk talt starter, når I forlader matriklen. Området er desuden præget af gode stisystemer, der trygt og nemt kan fragte jer rundt til diverse hverdagsindkøb og aktiviteter samt offentlig transport til Farum og København. I er ydermere tæt på Lynge, med bibliotek, sportshal og masser af fritidsaktiviteter, mens området tilmed udmærker sig med én af Danmarks bedste skoler.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Uggeløse Bygade 134, 3540 Lynge
Pris:
2.575.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
98
Grund:
567
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
2.797 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus