fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Velkommen til Enevangen 51, hvor vi har glædet os til at præsentere jer for et nydeligt rækkehus, der fordeler sig over 112 kvadratmeter i Rønneholtparken.

Del bolig

Velkommen til Enevangen 51, hvor vi har glædet os til at præsentere jer for et nydeligt rækkehus, der fordeler sig over 112 kvadratmeter i Rønneholtparken.

I træder indenfor i hjemmets entré, der viser sig fra det bedste med godt lysindfald i fokus; her kan I hurtigt etablere en nyttig garderobe og ellers komme af med overtøjet. Fra entréen af er det ligeledes muligt at bevæge sig ind på det veludnyttede (velindrettede) og simplistiske toilet. Da boligen giver jer flere plan til rådighed, har I altså ideelle forudsætninger for at indrette jer, lige som I kunne tænke jer det; kælderen kan for eksempel indrettes som et ekstra værelse. Selve stueplanet råder over et stort fællesrum, der er åbent forbundet med køkkenet, hvor I her både kan samles i privaten eller eventuelt invitere venner, familie eller naboer over. Dette rum er stærkt præget af en blanding af moderne og klassiske elementer, der sammen skaber en yderst behagelig atmosfære. Afslapningen kan altså ske til fuldest her, mens de store vinduespartier og døren til terrassen bare understreger dette.

Udover alle disse behagelige elementer får I fuld råderet over flere fine rum, hvor kontor, soveværelse og en ekstra stue er særligt nævneværdige; også her på førstesalen kan I drage fordel af direkte udgang til en privat altan, mens denne etage ligeledes beriger jer med et stort badeværelse med badekar. Begejstringen vil ingen ende tage, hvilket virkelig gør sig gældende på jeres terrasse. Denne skønne og idylliske terrasse bidrager både med frisk luft og grøn beplantning såsom et æbletræ, så I altså ikke skal mangle noget som helst i jeres hverdag.

I Rønneholtparken findes der gode fællesområder såsom udendørs svømmebassin, tennisbaner og adskillige legepladser. Derudover findes der et godt stisystem som bl.a. gør det trygt for børn at færdes i området. Daginstitutioner og offentlig transport at finde nord, syd, øst og vest fra hjemmet, så I befinder jer altså i et sandt paradis for børnefamilier. Området understøttes yderligere af gode skoler samt gymnasium, mens fritidsaktiviteterne ligeledes kan plejes og passes lokalt: Allerød Fodbold Klub og Engholm Svømmehal er eksempelvis kun en kilometer fra hjemmet. Hverdagens fornødenheder bliver heller ikke glemt, mens weekendernes ekskursioner kan drages mod alt det bedste, som Nordsjælland har at byde på, om det er natur, by eller kultur.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Enevangen 51, 3450 Allerød
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
112
Grund:
148
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus