fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Ryes Møllevej 18 udbydes dette mulighedsrige rækkehus til både parret og den enlige, der gerne vil skabe en god tilværelse i disse gedigne rammer.
 
 
Indendørs venter jer 83 kvadratmeter fordelt på ét plan. Fra hoveddøren træder I ind i entréen, som ligger i åben forbindelse til både stue og køkken; og herfra er der adgang to værelser samt et badeværelse. Særligt stuen har en lys og dejlig atmosfære takket være de østvendte vinduespartier, der sørger for at solens stråler kan strømme ind og ud over alle overfalder. Som hjemmets største rum kommer den desuden til at fungere som et naturligt samlingspunkt, hvor snakken kan flyde på tværs af afdelingerne til både madlavningen, måltiderne og den efterfølgende afslapning i sofaområdet. Køkkenet fremstår i rimelig stand, men det byder ligeledes op til, at I moderniserer og renoverer, således det kan stå flot frem i; og det samme kan desuden siges om det rummelige badeværelse. De to regulære værelser har plads til alle nødvendigheder, alt imens de gemmer på et væld af indretningsmuligheder til brug som både soveværelse, kontor eller hobbyrum. Det er helt op til jer.
 
 
Rækkehuset er opført i 1870 med en charmerende facade i lyse farver. Her får I glæden af knapt 400 kvadratmeters udeareal med både vedligeholdelsesvenlig græsplæne, terrasse samt en carport, der leder op til garagen med dertilhørende værksted. Haven rummer på linje med villaen en række muligheder, hvor I kan vælge at lade den stå i sin nuværende, nemme form, samtidig med at den havekyndige har rig mulighed for at gå til værks med alskens grønne projekter.
 
 
Med en så god placering i Haderslev er I aldrig langt fra alle de fornødenheder, byen tilbyder. Her kan I tage turen op langs de hyggelige villakvarterer, til I rammer gågaden, der giver rig mulighed for, at I kan gå på opdagelse i butikkernes og restauranternes spændende udvalg. Byen byder ligeledes på en busstation med forbindelser til flere større byer i området.
 
OBS: Der er også mulighed for at leje boligen.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Ryes Møllevej 18, 6100 Haderslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
83
Grund:
386
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1870/1984
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus