fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYST OG ÅBENT DISPONERET ENDERÆKKEHUS

Del bolig

For enden af én af Rugtoftens lukkede veje i Skodborg ligger et enderækkehus, der netop udbydes til salg. Der er tale om et hjem, som I også kan sætte jeres eget præg på, og så venter der jer et enormt godt uderum vendt stik mod syd.

Boligen udgøres af to etager. Stueplan består af en entré, et godt værelse, et rummeligt badeværelse og et køkken-alrum i åben forbindelse med den hyggelige stue med bl.a. brændeovn. Det er desuden fra stuen, at I får adgang til førstesalen, der kommer med en stor repos og et endnu større værelse – og her er endda loft til kip med synlige hanebånd og hertil et glimrende lysindfald og et tilhørende dejligt udsyn takket være de store vinduer. Måske går I rundt med tanker om et drømmekøkken eller et knivskarpt luksusbadeværelse; og herude får I tilmed fint plads til badekar, hvis tankerne går i de baner - og med gode rum hele vejen rundt et det i det hele taget et hjem med en god disponering og mange indretningsmuligheder.

Huset fremstår helt klassisk udefra med sin rødmurede facade og rødmalede dør- og vinduesrammer og røde tagsten. Udefra venter jer både indkørsel og carport og brændeskur i meget, meget fredelige rammer - perfekt til eksempelvis den lille børnefamilie, mens baghaven gemmer sig bagtil: En delvist overdækket og vedligeholdelsesvenlig stenterrasse, der modtager alt det bedste sollys dagen lang. Hertil udgang fra køkkenet. Hvad mere kunne man ønske sig?

Det skulle da lige være en dejlig, fredelig beliggenhed. Lige, som I bevæger jer ud fra jeres rolige vænge, bliver I enten modtaget af stisystemer eller udsigt over et åbent marklandskab. Samtidig skal der ikke blive en kilometer til hverken jeres lokale brugs, takeaway, institution eller Skodborg Hallen. Og så er der desuden direkte busforbindelser til Vejen fra bymidten, mens turen i bil varer bare ti minutter, og Kolding er blot 25 minutter væk.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Rugtoften 84, Skodborg, 6630 Rødding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
109
Grund:
285
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1981/2002
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus