fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Ønsker dig og din kammerat at bo tæt på studiet på Søndre Campus? Skal hverdagen gøres nem med børnehaver, skoler og indkøb tæt på hoveddøren? Eller er det tanken om at kunne tage en smuttur til enten Amager Strandpark eller Indre By, der trækker? Hvad end svaret er, så er det bestemt værd at tage et nærmere kig på lejligheden på Bremensgade 33.

De indre rammer starter i en fordelingsentré, der giver adgang til alle boligens rum, hvormed lejligheden også kan skrive ‘delevenlig’ på CV’et. På venstre hånd bydes du først velkommen af en stue, der giver dig mulighed for at skabe et dejligt opholdsrum, hvor du kan læne dig tilbage i det bløde møblement og samle vennerne til middag, eller du kan etablere et soveværelse. For enden af entréen møder du køkkenet, som også rummer en lille siddeplads lige ved vinduet. Derudover samler boligen sig om et badeværelse med separat bruser og ydermere et godt soveværelse, der på samme vis som stuen prydes af paneler og stuk.

Lejligheden fremstår rigtig pæn og velholdt, som den præsenterer sig i en ejendom fra 1939 som har gennemgået større renoveringer (bl.a. tag, vinduer, kloak). Der er rig mulighed for at nyde den friske luft uden at skulle gå mange skridt, for til boligen hører en altan, hvis placering ind mod det fælles gårdmiljø giver dig nogle rolige omgivelser at slappe af i. Selvsamme gårdareal forsyner dig med praktisk cykelparkering og kan lægge scenen til udendørs aftensmåltider i de varme måneder, mens børnene tager legepladsen i brug.

Ikke blot boligen, men også beliggenheden krydser alle boksene af for det studerende vennepar såvel som parret med et barn. Det skyldes, at daginstitutioner og skoler ligger på stribe i området, hvor du også finder nærmeste indkøbsmulighed inden for beskedne 200 meter. Du når nemt frem til dine forelæsninger på KUA eller ITU i de travle morgentimer, da alt det kræver er få min. på cyklen. Når skemaet derimod står på cafébesøg og shopping, kan du sætte kurs mod Indre By og ankomme efter 10 min. cykeltur, eller du kan tage metroen fra Lergravsparken St. Trænger du i stedet til at skifte bylivet ud med natur og en tur i bølgen blå, så har du Amager Strandpark i en radius af 2 km.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Bremensgade 33, 1. tv., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Frederik Vixø Brikk Ejendomsmægler

Frederik Vixø

Ledende Salgsspecialist frederik@brikk.dk +45 30144991

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus