fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

I bydes velkommen til denne indbydende og lyse lejlighed med adresse på Snerlevej 52 i den sydlige del af Helsingør. Her får I en veldisponeret bolig med en god placering tæt på alle fornødenheder, hvilket med sikkerhed vil tiltale alt fra børnefamilien til det pladskrævende par eller singlen.

Fra hoveddøren træder I ind i den lange fordelingsentré og -gang, hvor en række indbyggede skabe sørger for, at I kan gemme både sko og overtøj af vejen, før I træder ind i resten af boligen. Herfra er der adgang til tre regulære værelser med plads til alle nødvendighederne, en rummelig stue med adgang ud til en skøn, vestvendt altan, et velholdt køkken-alrum samt et badeværelse med separat bruseniche. Lejligheden fremstår både velholdt og indbydende med fint inventar, der vil kunne følge jer mange gode år endnu. De tre værelser giver desuden en række gode indretningsmuligheder: Hvor børnefamilien nok vil anvende alle tre som soveværelser, har både parret og singlen mulighed for at inddrage et eller to til bl.a. kontor, hobbyrum eller walk-in; det er helt op til jer.

I placerer jer i en ejendom fra 1965, hvor den tidstypiske facade viser sig med røde mursten og brede vinduespartier, der sørger for at lukke godt med lys og luft ind til boligen. Ejendommen er beliggende i et roligt og grønt boligkvarter, hvor de mange bygninger deles om et hyggeligt udeareal med både græsplæne og legeplads, hvor alle familiens medlemmer har mulighed for at nyde den friske luft.

Så snart I bosætter jer i den sydlige del af Helsingør, får I nem adgang til alle hverdagens fornødenheder i form af både skole, institution og indkøb, således at familiens praktiske hverdag nemt kan gå op i en højere enhed. Der er desuden nem adgang til de omkringliggende byer samt København via den nærliggende motorvej, alt imens de flotte omgivelser langs Nivå Bugt også byder sig til. Det er alt i alt en skøn beliggenhed, som giver jer det bedste fra begge verdener.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Snerlevej 52, 1. tv., 3000 Helsingør
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
94
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus