fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Rødegårds Alle 14, hvor vi udbyder denne andelsbolig i form af et rækkehus, som venter på at kunne byde sine nye ejere velkommen. Dette hjem henvender sig til køberne i alle livets stadier, og I vil kort sagt få et lyst og indbydende hjem.

Del bolig

Lad os tage et nærmere kig på Rødegårds Alle 14, hvor vi udbyder denne andelsbolig i form af et rækkehus, som venter på at kunne byde sine nye ejere velkommen. Dette hjem henvender sig til køberne i alle livets stadier, og I vil kort sagt få et lyst og indbydende hjem, hvor I kan tilbringe dagene og komme helt ned i gear.

Rødegårds Alle 14 er en del af et større netværk af andelsrækkehuse fra 2007, men netop nr. 14 ligger for enden af rækken, hvilket betyder, at I kun har nabo på den ene side. I kan se frem til en sydvendt terrassehave, hvor I kan læne jer tilbage i havemøblerne og nyde solens lys, og så er der rige muligheder for at plante diverse blomster og buske i de bede, der indrammer plænen. Det omkringliggende område er et stort plus, da I kommer til at bosætte jer i et trygt og fredeligt kvarter tæt op ad grønne arealer.

Træder I indenfor byder hjemmet på et lyst og stilrent interiør med store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald. De 86 kvadratmeter fordeler sig over en god planløsning, hvor boligens omdrejningspunkt bliver den store stue- og køkken-alrum, som har god plads til både at indrette spise- og sofaafdeling. Køkkenet er udstyret med alt i form af hårde hvidevarer, der har mange gode år tilbage endnu, og i forlængelse heraf ligger bryggerset med plads til opbevaring og vaskefaciliteter. Her finder I også et disponibelt rum, som kan indrettes efter jeres behov, og derudover fortsætter de rene linjer ud på brusebadeværelset i hvidt. Sidst, men ikke mindst er der to gode, regulære værelser.

Enderækkehuset ligger på hjørnet af en blind vej i et roligt område i udkanten af Præstø, og her er I tæt på marker og hundeskov. I er ikke langt fra skole og daginstitutioner, og indkøbene kan klares med en et hurtigt smut forbi Rema 1000 eller Meny, og når vejret er godt, kan I besøge Præstø Havn og stranden kun fem minutter væk i bil. Landevejene når I på få minutter, og ad dem kan I nå motorvejsnettet, som giver adgang til Næstved og Nykøbing Falster samt andre større byer.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Rødegårds Alle 14, 4720 Præstø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
86
Grund:
6652
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2007
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus