fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Et familievenligt villakvarter med pæne omgivelser, tryg forstadsstemning og rolige veje danner rammen om starten på et ønskværdigt boligkapitel for børnefamilien eller parret med behov for ekstra plads.

På adressen står en flot etplansvilla, som oprindeligt er opført i 1970, men hvor det er tydeligt, at nuværende ejer løbende har sørget for vedligeholdelse. Den særdeles praktiske planløsning, som er karakteristisk for de fleste 70’er-villaer, råder over 129 kvm, som bl.a. kommer til udtryk ved indgang i både entré og bryggers. Begge er rummelige, og bryggerset indrettes nemt med plads til opbevaring og vaskefaciliteter.

I får en separat opholds- og værelsesafdeling, hvor de tre værelser placeres nær badeværelset, og hvor stue samt køkken-alrum ligger lyst mod øst og syd. Badeværelset er indrettet luksuriøst med rainshowerbruser og smart spejl med indbygget lys, og samme gennemførte stil finder I inde i opholdsafdelingen, der yderligere tilføjes et hyggeligt element ved, at I som familie både kan samle jer på barstole ved køkkenhalvøen, om spisebordet under ovenlysvinduerne eller i sofaen i det lyse stuemiljø, hvor der desuden er direkte adgang til jeres nok foretrukne fællesrum - udestuen.

Mange ting kan fremhæves ved huset, men netop udestuen må være et af højdepunkterne. Denne er med trægulve, så I kan gå fra stue til stue på bare fødder, og fortsæt gerne direkte ud på fliseterrassen, hvor I kan glæde jer til læplacering og aftensol. På begge sider af huset er der plæne og plads til leg, og den østlige side rummer også bede med plads til dyrkning af egne afgrøder. Til ejendommen er der også garage, værksted og to skure.

Huset er dedikeret til familielivet og beliggenheden gør, at I aldrig har lyst til at flytte igen. Alt, I har brug for, er i en radius af 600 meter, hvad end I har små eller store børn. Der ligger skole, daginstitution, sportsaktiviteter og supermarked, og alt dette nås via små veje, som I roligt kan sende børnene alene ud på. Slutteligt skal det nævnes, at I grundet placeringen i Vonsild lidt uden for Kolding har kort afstand til grønne områder, imens I stadig kan komme til Kolding midtby på små 10 minutter i bil. 

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Toftevænget 15, 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
129
Grund:
801
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus