fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Drømmer I om luft til hovedet og en sublim, naturskøn udsigt at vågne op til? Så skal I vende opmærksomheden mod Thestrupvej 14, der netop udbydes til salg.

Der er tale om et hjem til parret såvel som familien, som ønsker et hyggeligt hjem, som I kan sætte jeres eget præg på, som I lyster. Boligen er sådan set lige til at gå til, og der er 137 kvadratmeter at gøre til jeres egne. Stueplan er der, hvor I kan samles og invitere til kaffe, til fødselsdag, til fest og til alt derimellem. Fra entréen venter jer nemlig et dejligt køkken med plads til samtale og samskabelse, og videre herfra flyder arealerne over i en vinklet opholdsstue. Her er brændeovn, og rummet bliver ingen sag at indrette med både spisebord og afslapningsafdeling med sofaarrangement og læsestol. Stueplan afsluttes af husets ene badeværelse - det andet finder I ovenpå i en skøn størrelse, og ellers får I heroppe gode arealer at trække sig tilbage i med tre regulære værelser i gode størrelser. Herudover får I mulighed for et lille walk-in til garderoben samt udgang til en enormt lækker vestvendt altan fra det ene værelse.

En fin og lys udestue binder inde fantastisk godt sammen med ude. I får adgang til den fra køkkenet, og det kan meget vel blive jeres foretrukne rum i de lyse måneder, hvor middagen kan anrettes enten her i udestuen eller videre på den vestvendte terrasse - hertil med en udsigt, I næppe bliver trætte af. Er hænderne skruet rigtigt på, får I gode muligheder for at sætte dem i gang med diverse hjemmeprojekter både i den store garage såvel som det store udhus, hvis I kan vriste jer fra den fine have, når det danske vejr viser sig fra sin bedste side.

Beliggenheden er så absolut naturskøn med marker omkring jer til alle sider. Tag cyklen eller bilen mod Dollerup Bakker ved Hald Sø, der byder på en smuk kulisse og middelalderarv, og skift endvidere roen, freden og naturen ud mod byliv: Godt ti minutter herfra ligger Viborg med sin hyggelige, historiske stemning med alt til hverdagen og mere dertil. Sådan kan det grønne let udskiftes med butikker, spisesteder, skoler, indkøbsmuligheder og alt til hverdagen.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Thestrupvej 14, 8800 Viborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
1531
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1877
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus