fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FAMILIEVENLIGT OG INDBYDENDE RÆKKEHUS MED SOLRIG HAVE, FÆLLESHUS SAMT LEGEPLADS TIL DE SMÅ

Del bolig

Blandt rolige omgivelser finder du dette rækkehus, der med sin gode rumfordeling har plads til hele familien. Her er der sørget for en moderne indretning, alt imens der med den gode beliggenhed er kort til Valbys bymiljø og hverdagens gøremål.

Rækkehuset har 130

kvadratmeter, der fordeler sig over to etager samt kælder på ca. 30 kvadratmeter. I stueplan er der et stort køkken-alrum, hvor køkkenet er charmerende indrettet i stilen fra det klassiske landkøkken, mens der er plads til at indrette en spisestue ved siden af. Dertil er der en entré, et gæstetoilet og to gode værelser. Imens råder førstesalen over den skønneste stue, hvor ovenlys giver et godt lysindfald, og en brændeovn skaber en hyggelig atmosfære. Her er det også nærliggende at undersøge mulighederne for at etablere endnu et værelse eller en hems. Desuden er der et badeværelse med rain-shower og endnu et værelse. Bevæger du dig ned i kælderen, finder du en gang med indbygget skab, et disponibelt rum samt et bryggers med vaskefaciliteter.

Boligen er opført i 1939, og det er et velholdt hjem, du bydes på. Førstesalen og vinduerne deroppe er fra 2008, alt imens der er etableret noget så luksuriøst som gulvvarme i kælder, alrum og badeværelse på førstesalen, og der er sørget for flotte detaljer med loft til kip. Dertil byder hjemmet på gode udearealer, da der er en solrig have og en stor, flisebelagt terrasse med markise. Samtidig er der forhaveprojekt ved endelig godkendelse hos kommunen, og er endeligt vedtaget i foreningen. Der følger endda legeplads samt fælleshus med til foreningen, der er parkering foran og bagved huset, alt imens der er lav ejerudgift.

Området er ideelt til dig, der ønsker at bo i rolige omgivelser, men som samtidig vil være tæt på byens mange muligheder: Her ligger Valbys hyggelige bymiljø inden for gåafstand, alt imens der er kort til hverdagens fornødenheder. Der er f.eks. kun 400 meter til nærmeste supermarked, mens der er børnehave 200 meter væk og skole 600 meter væk. Desuden er der blot 600 meter til Kulbaneparken, og der er under to kilometer til Spinderiet og Valby Langgade. Som et ekstra plus ligger Vigerslev Allé Station kun 700 meter fra hjemmet, så du nemt og hurtigt kan fragte dig rundt i byen.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Vigerslev Allé 192, 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
130
Grund:
243
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus