fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Kragelundtoften 39 udbydes nu en 108 kvadratmeter stor andelsbolig, som er velegnet til unge førstegangskøbere, små familier samt enlige og par i alle aldre. Boligen er lys og har stort potentiale, og I får tilmed en attraktiv placering i Kragelund, som er en lille, hyggelig by, der måske er bedst kendt for sit gode fællesskab beboerne imellem.

Der er tale om en andelsbolig i form af et rækkehus, og bebyggelsen er fra 1990 og står med et tidløst arkitektonisk udtryk. Bilejerne kan glæde sig over de fine parkeringsmuligheder, og boligen er tilmed omkranset af en dejlig have, der giver jer mulighed for et skønt udeliv på egen matrikel. Den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, og den sydvendte og delvist overdækkede terrasse kan nemt indrettes med havemøbler, grill og blomsterkrukker.

De 108 kvadratmeter indendørs har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig, og lysindfaldet er godt takket være de mange vinduespartier, hvor særligt karnappen i stuen udmærker sig. Planløsningen fordeler sig over kombineret entré og bryggers, tre værelser hvoraf det ene har skabsvæg, et godt badeværelse samt køkken-alrum og stue i åben forbindelse af hinanden.

Som vi allerede har nævnt, byder byen på et godt og trygt lokalmiljø med et stærkt sammenhold, hvor der er aktiviteter og arrangementer for folk i alle aldre. Kragelund huser både indkøb, skole, institutioner, sportsplads og friluftsbad, og med den lokale bus kommer I også nemt omkring. Som et ekstra plus kan vi oplyse, at der ikke er mere end et kvarters kørsel til Silkeborg, mens hele området byder på fantastisk natur, der står klar til at blive udforsket.

Vi glæder os til at se dig på en fremvisning.


Kragelundtoften 39, Kragelund, 8600 Silkeborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
108
Grund:
4393
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1990
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus