fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Tag med til Skærød, hvor I på Gurrehavegårdsvej 40 finder en pæn, familievenlig og indflytningsklar murstensejendom. I skal se frem til en rolig beliggenhed i et lukket villakvarter, en god bolig på 140 kvadratmeter og en dejlig, privat have fyldt med solskin.

Boligen gemmer på en veldisponeret planløsning, der giver jer optimale løsninger, så I hverken går ned på plads, opbevaringsmuligheder eller rare fællesarealer. I bliver inviteret indenfor fra entréen, hvor der er anrettet skabsplads, imens en skydedør fører jer direkte ud i bryggerset, der er opført med håndvask, opbevaring samt vaske- og tørremaskine. I får desuden sorte fliser og hvide moduler, der matcher de to badeværelser samt køkkenet, så der kommer et gennemført, ensartet udtryk i hele boligen. Køkkenet befinder sig i et stort alrum med dobbeltdøre, der åbner ind til stuen. I får rigeligt med plads til at indrette forskellige afdelinger som tv-stue, spiseområde og et køkkenareal til alle madlavningsstunderne.

Om sommeren kan I nemt komme udenfor på terrassen gennem glasdørene fra stuen eller alrummet, så aftensmaden kan foregå i aftensolens sidste stråler. I får nemlig en dejlig, vestvendt fliseterrasse, hvor I kan have alle havemøblerne, imens den nemme græsplæne løber hele vejen rundt om huset, og nok skal blive brugt flittigt af alle familiemedlemmerne. Hækken omkranser ligeledes boligen, så I får et afskærmet helle og kan nyde privatlivet i ro og fred, og hvis uvejret trænger sig på, kan I rykke ind under overdækningen og sidde i læ.

I får også en helt optimal adresse. Gurrehavegårdsvej er en hyggelig, lukket villavej, der er fyldt med grønne arealer og ligger ud mod idylliske marker. I byen finder I både rideskole, busstoppested og købmand, hvilket alt sammen kan nås til fods, imens I bare skal fem minutters kørsel for at komme til Helsinge bymidte, hvor I finder alt det, I har brug for. Her er der et spændende handelsliv med butikker, indkøb og hyggelige spisesteder, imens I også kan se frem til pasningstilbud og idrætsfaciliteter med fitness, sports- og svømmehal.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Gurrehavegårdsvej 40, 3200 Helsinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
532
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus