fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Sæt kursen mod Sandnæsvej 62, 1, for her udbyder vi nu en 56 kvadratmeter stor lejlighed, der egner sig til enlige og par i de fleste af livets stadier. Denne lejlighed fremstår hyggelig og tidløs, og den har tilmed en fredelig beliggenhed kun 20 minutter på cykel fra midten af Vejle.

Adressen er hjemsted for en klassisk bebyggelse opført i 1987, og her kædes bygningerne sammen af små stisystemer og grønne fællesarealer. Denne lejlighed ligger øverst i ejendommen på 1. sal, og der er således ingen larmende overboer, hvilket må siges at være et stort plus. Vi kan ligeledes oplyse, at der er gode parkeringsfaciliteter for bilejeren.

Hoveddøren åbner op til et lyst og veldisponeret hjem, der er som skræddersyet til enlige og par, hvilket vi allerede har løftet sløret for. Lejligheden fordeler sig over en entré, et regulært og møblerbart soveværelse, et pænt badeværelse med vaskemaskine, tørretumbler og god bruseplads samt et stort opholdsrum, som udgør hele boligens omdrejningspunkt. Herinde finder du nemlig det fine og funktionelle køkken med god bord- og skabsplads, og rummets øvrige kvadratmeter sikrer gode indretningsmuligheder med plads til både sofa- og spisearrangement - som et ekstra plus er der fin udsigt over grønne arealer fra vinduerne, hvilket bidrager til en hyggelig atmosfære.

Afslutningsvis kan du glæde dig over en god beliggenhed, der er fredelig og tryg. Boligområdet lægger sig klos op ad naturskønne arealer, der kan give et afbræk i hverdagen, og der er bl.a. kort afstand til handlemuligheder og offentlig transport. Som tidligere nævnt er der ikke andet end 20 minutter på cykel ind til midten af Vejle, som står klar med sit hyggelige handelsliv, og som endnu et plus har pendleren nem og hurtig adgang til motorvejen.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Sandnæsvej 62, 1., 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
56
Grund:
6589
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1987
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus