fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Mulighed for overtagelse inden studiestart!

Velkommen til en grøn og rolig plet i Viby - en velholdt stuelejlighed, hvor altanen på den måde udskiftes af en vestvendt terrasse, der flyder videre ud i bølgende marklandskab. Lad os vende blikket indenfor.

Du skal indrette dig i et hyggeligt hjem, der folder sig ud på et køkken med plads til vaskemaskine, et godt badeværelse, et værelse og en rummelig, vestvendt stue, der giver dig videre adgang til dit eget hyggelige helle: terrassen. Store vinduespartier sørger for at trække lyset godt indenfor, og samtidig får du glæde af en grøn og fredelig udsigt, som lader dig følge med i årstidernes skiften. Indret med både sofa og spisebord herinde, og indret en hyggelig sovehule med aftenlæsning på værelset. Badeværelset afslutter det hele ganske fint med sine hvide, klassiske fliser samt brus.

Ejendommen er opført i 1970 og fremstår klassisk for sin tid. Her er rigtigt gode parkeringforhold, hvis du skal have bilen med, men det allerbedste er uden tvivl den vestvendte terrasse. Herude smager kaffen, teen, juicen allerbedst, ligesom middagen og selskab kan foregå i glimrende, solrige rammer ude i det fri. Hertil kan det større selskab trække længere ud på tæpper i de varme måneder, hvilket de store græsarealer fungerer fremragende til.

Udgangspunktet for gåturen med podcasten i ørerne bliver grønt og fredeligt langs dejlige stisystemer i dit nærområde - aldrig langt fra mere skovareal og små parker. Nærmeste supermarked er 400 meter væk, men vil du ind til mere liv og summen, går der ikke andet end et par minutter, før du rammer det store vejnet ind mod Aarhus. Du skal altså ikke trille i mange minutter, før supermarkederne, fritidsaktiviteterne, biblioteket og resten af Viby giver sig til kende. Og sidst, men bestemt ikke mindst, kan du ramme Aarhus C efter godt ti minutters kørsel.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Grøfthøjparken 160, st.. tv., 8260 Viby J
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
45
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus