fbpx
Plantegning Zoom

Leder I efter et hjem med masser af charme, hvor hverdagen kan udfolde sig i idylliske rammer?

Del bolig


 
Leder I efter et hjem med masser af charme, hvor hverdagen kan udfolde sig i idylliske rammer? Så er dette måske stedet, for her kommer I til at bo med fuglefløjt og ro omkring jer, mens forholdene for en velfungerende hverdag også er på plads.
 
 
 
Huset byder på 140 veloplagte kvadratmeter, som fordeler sig over en planløsning med plads til både fællesskab og privatliv. Fra entréen er der der adgang til det hyggelige køkken såvel som husets første værelse, mens I også finder hjemmets badeværelse med separat brus. Huset byder sig yderligere til med to rummelige, forbundne stuer, endnu to værelser såvel som to brugbare og indretningsvenlige disponible rum. Hele herligheden prydes af et flot lysindfald, gennemgående lyse farver såvel som hyggelige detaljer som blottede loftsbjælker og sprossede vinduer. Her får I altså et velfungerende hus med et væld af forskellige muligheder og masser af sjæl.
 
 
 
Fra den største stue åbner der sig et stort glasparti med franske døre ud til haven, som bliver en integreret del af hjemmet. Med flere døre udadtil er der generelt etableret en nem og naturlig forbindelse mellem det indre og det ydre. Grunden lyder på hele 1.480 kvadratmeter, så I kommer ikke til at mangle plads til at udfolde jer på, og haven er både uforstyrret og frodig med flere hyggekroge, alt imens I fra den grønne plæne og den solrige terrasse kan nyde udsyn til træer og marker.
Når det kommer til beliggenhed, kan I også roligt glæde jer over at kalde Terslevvej 16 for jeres nye hjem. Flytter I ind her, får I nemlig naturen helt tæt på, og I kommer til at få en hverdag uden støj og tætliggende naboer. Samtidigt bor I bare fire kilometer udenfor Haslev midtby, hvor alle de daglige praktikaliteter kan klares. Bussen til/fra Haslev kan med et vink stoppe foran hoveddøren. Fra adressen tager det altså kun omtrent fem minutter i bil eller 10 minutter på cykel at nå skole, daginstitutioner, gymnasium, fritidsaktiviteter, indkøb og meget andet, og er I på udkig efter endnu mere bystemning kan Køge nås med en 25-minutters køretur.
 
 
 
 
Boligen har på flere punkter gennemgået en række forbedringer de senere år, hvilket indebærer:
 
- Gammelt værksted lavet om til stue med gulvvarme og franske døre ud mod baghaven
 
- Branddør fra ny stue ud mod værksted
 
- Adgang med havedør fra soveværelse ud til baghaven
 
- Dør blændet mellem “kontor” og ny stue, og i stedet er der etableret åben adgang mellem de to stuer i forlængelse af hinanden
 
- Udskiftning til større varmtvandsbeholder som nu står på loftet
 
- Hvidt stakit rundt om forhaven
 
- Baghave maskinryddet og gjort klar til evt shelterbyg og bålplads ud mod markerne
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Terslevvej 16, 4690 Haslev
Pris:
1.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
1480
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1773/2022
Ejerudgift pr. md.
2.299 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus