fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØNT OG LYST RÆKKEHUS MED GRØN HAVE OG GOD PLACERING

Del bolig


 
 
Sæt kurs mod Poppelhusene 66, for her kan I se frem til et hyggeligt og lyst rækkehus, der er super velegnet til den mindre familie, eller seniorparret. Beliggenheden er tilmed både rolig og børnevenlig med alle hverdagens fornødenheder indenfor kort rækkevidde. Velkommen hjem!
 
Kigger vi indenfor i boligen, vil I møde et skønt og velindrettet rækkehus, der giver jer boligkvadratmeter fordelt over ét rummeligt plan. Her kan I se frem til tre pæne værelser, alle med gode indretningsmuligheder, uanset hvordan I ønsker at benytte dem. I får ydermere et godt gangareal med indbygget skabsplads, og herfra har I hhv. toilet og badeværelse. Den store lyse stue rummer både plads til sofagruppe og spiseplads, med et grønt kig mod haven. I forlængelse af stuen har I køkkenet, der er lyst, praktisk og tidløst med god skabs-og bordplads.
 
Med udgang fra stuen er en dejlig overdækket terrasse, der giver god plads og en solrig oase. Fra terrassen har I direkte udgang til haven med mulighed for både leg og afslapning. Rækkehusets beliggenhed er perfekt til børnefamilien, da alle jeres behov i hverdagen let dækkes her. I har nemlig alt, hvad I skal bruge indenfor ganske kort afstand. Der er blot få minutters gang til dagligvarebutik. Få minutters kørsel til flere indkøbscentre, og den nærmeste daginstitution og skole nås hurtigt via. stisystemer, ligesom at I også finder hyggelige legepladser og grønne arealer indenfor en kort gåtur. Og endelig byder Vestskoven velkommen ca. 600m fra ejendommen.
 
Lyder det ikke dejligt? Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Poppelhusene 66, 2600 Glostrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
107
Grund:
399
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus