fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Her er villaen til jer, der ønsker at det næste boligkapitel skal starte i tæt forbindelse med naturen og med let adgang til alt det, som får hverdagen til at køre rundt.

Del bolig

Her er villaen til jer, der ønsker at det næste boligkapitel skal starte i tæt forbindelse med naturen og med let adgang til alt det, som får hverdagen til at køre rundt.

I træder ind til 137 kvadratmeter, hvor der er taget højde for, at I kan indrette hyggelige samlingspunkter, som kan forene familien i dejlige stunder. Tag for eksempel den rummelige vinkelstue, der er som skræddersyet til at danne rammerne om både et spiseområde og en tv-stue perfekt til afslapning i aftentimerne. Køkkenets størrelse fejler heller ikke noget, hvis I ønsker at udforske det kulinariske univers sammen, og her er tilmed opvaskemaskine og plads til et endnu et spisebord. Den gode stemning kan også nemt fortsætte ud i villaens udestue, og til at binde det hele sammen står et praktisk bryggers med vaskemaskine og depotrum, en brugbar entré, et badeværelse og tre værelser, hvoraf det ene forsyner jer med indbygget skabsplads. Så er det blot med at sætte jeres eget præg.



I flytter ind i en ejendom, der er opført i 1974 og som i det udendørs råder over muret garage med indgang til isoleret kontor, hvormed I rigtig kan få lov at sysle med jeres små projekter. Ydermere kan havegrillen finde sin rette hylde på terrassen, hvilket også gør sig gældende for jeres yndlings havemøbler. Til ejendommen hører desuden et haveareal med plads til et badebassin i de varme måneder, eller hvad I nu end går og drømmer om, og derudover kan bilen på praktisk vis stilles i indkørslen.



Hvis en beliggenhed, der placerer jer trygt og godt i en lille by, lyder helt optimalt, og I trækker på smilebåndene ved tanken om at have natuen overalt omkring jer, så er I kommet til det rette sted. Adressen Terslev Bygade 10 er nemlig lig med, at I har en Dagli’Brugsen i mikroskopiske 60 meters afstand samt kan nå både den lokale børnehave og skole til fods. Skulle I dog have lyst til at gå på opdagelse i en by med lidt bredere omkreds, hvor et større udvalg af alt fra butikker og skoler til cafeer byder sig til, kan vi glæde jer med, at Næstved kan nås efter omtrent en halv time i bil, mens Hastrup såvel som Ringsted kan lokaliseres efter 20 minutters kørsel og Haslev efter blot 10.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Terslev Bygade 10, 4690 Haslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
884
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus